Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І я??????в точку)![]()
Молодець.Доречі якщо щось - я живий і здоровий. Просто часу не було заходити сюди. Мені зробили пропозицію від якої я не зміг відмовитися і зара я закордоном працюю і живу![]()
ЧудовоДоречі якщо щось - я живий і здоровий. Просто часу не було заходити сюди. Мені зробили пропозицію від якої я не зміг відмовитися і зара я закордоном працюю і живу![]()
Чесно,не пам'ятаю Вас,але рада,що у Вас все добре?Доречі якщо щось - я живий і здоровий. Просто часу не було заходити сюди. Мені зробили пропозицію від якої я не зміг відмовитися і зара я закордоном працюю і живу![]()
Отак і заходь во вас, через тиждень і признавать не будетеЧесно,не пам'ятаю Вас,але рада,що у Вас все добре?
Та я з серпня не заходивОтак і заходь во вас, через тиждень і признавать не будете
Я у "відпустці" була під час Вашої реєстрації і активності?Та я з серпня не заходивНе дивно що забули. Хотя я теж не памятаю Dusha?????,
О, так може тому я і пропустив прекрасну дівчину так і не познайомившись. Я Бодя. Радий знайомствуЯ у "відпустці" була під час Вашої реєстрації і активності?
Я ДушаО, так може тому я і пропустив прекрасну дівчину так і не познайомившись. Я Бодя. Радий знайомству![]()

ПринісБуду канєшна
Храпуну сказала шо б купив еклєри і приніс?
?
А кого пам'ятаєте?Та я з серпня не заходивНе дивно що забули. Хотя я теж не памятаю Dusha?????,
Радий знайомству. Одружені? В стосунках? Мб в активному пошуку?Я Душа![]()
В пошуку?Радий знайомству. Одружені? В стосунках? Мб в активному пошуку?
Та багато кого. В основному дівчатА кого пам'ятаєте?
А то хто? Мб ми навіть десь недалеко. Можна б і на мерзьке пшецьке пиво вилізтиBodyka228, ти доречі в одній країні з нашим Свободою.
Ууууууууу. Це вже добрі. Я тежВ пошуку?
Ууууууууу. Це вже добрі. Я теж![]()