Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Приніс :rolleyes:, чи палець смокчеш?
??Скажи тобі
Челюсті??
Як чоловік почитає
Та багато кого. В основному дівчат :)

А то хто? Мб ми навіть десь недалеко. Можна б і на мерзьке пшецьке пиво вилізти :)

Ууууууууу. Це вже добрі. Я теж :)
Витягуй вже його, і зробиш нам фото того пузатого?

??Скажи тобі

Челюсті??
Як чоловік почитає

Витягуй вже його, і зробиш нам фото того пузатого?
Та він би хоч написав тут у якому воєводстві живе. А там вже побачим чи можна витягнути чи ні :)

Як працюється, на заводі?
А з чого ви взяли що я прям працюю на заводі? Я менеджер інженерного відділу тут. Офісний планктон так сказать :)
Дай побути вільною і незалежною?поки чоловік готує вечерять)
Ну от і пропали всі надії на прекрасне майбутнє. А я вже думав що знайшов рідну Душу :)

А з чого ви взяли що я прям працюю на заводі? Я менеджер інженерного відділу тут. Офісний планктон так сказать :)
Ну це все міняє? як правило наші їдуть на звичайні вакансії, тому і питання таке?

Ну це все міняє? як правило наші їдуть на звичайні вакансії, тому і питання таке?
Та ні, я ж кажу мені поступила пропозиція від якої я не міг відмовитися впринципі. Якби просто на заробітки - я б не поїхав. А так це реальний шанс нове життя почати :)

Та ні, я ж кажу мені поступила пропозиція від якої я не міг відмовитися впринципі. Якби просто на заробітки - я б не поїхав. А так це реальний шанс нове життя почати :)
Заздрю....по доброму?

Bodyka228, Свобода камон бегемотик....в одній країні находитесь?
Так кажу ж - країна там гігантська. Заводів багато. Сам був у відрядженні на декількох у Квітзені, Пілі, Кентшині і Тзжеві і це тільки деякі. Так що хоч би написав яке воєводство, якщо місто палити не хоче :)
Заздрю....по доброму?
Нарешті роки роботи у сфері яка супер нерозвинута в Україні дали свій результат. Але насправді всі можуть цього досягти. (доречі тут на заводі купа українців працює, але все ще змоги не було ні з ким познайомитись)

Краще всіх ми тут)))?
На це я і надіявся. Але якось активність в цьому розділі з літа впала. Памятаю раніше я не встигав відписати а вже постів 10-15 строчили. А тепер якось похмуро все :(

На це я і надіявся. Але якось активність в цьому розділі з літа впала. Памятаю раніше я не встигав відписати а вже постів 10-15 строчили. А тепер якось похмуро все :(
То ми просто працюємо деколи)))?

?Вау, класс!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі