DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чого?Я в шоці)))?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чого?Я в шоці)))?
Бо я б точно не пам'ятала)?
От уже??????Бо я б точно не пам'ятала)?
Мені потрібно записувати)?
І це не смішно.Я серйозно.В мене стільки всього в голові,що точно не пам'ятала б коли в кого дн.Скажи мені таке,як ти думаєш,вирішила на магаз спробувати брати кондитерку ,Ямпіль ,я думаю що теж за сутки посилка доїжджатиме.Як його правильно розрахувати,щоб от так як твоя прийшла,ввечері відправив до обіду приїхала.От уже??????
Дивлячись як з Ямполя.І це не смішно.Я серйозно.В мене стільки всього в голові,що точно не пам'ятала б коли в кого дн.Скажи мені таке,як ти думаєш,вирішила на магаз спробувати брати кондитерку ,Ямпіль ,я думаю що теж за сутки посилка доїжджатиме.Як його правильно розрахувати,щоб от так як твоя прийшла,ввечері відправив до обіду приїхала.
Ладно.Завтра спробуємо.Дивлячись як з Ямполя.
Получиш першу ,будеш бачити.
Я відправила взагалі після 18..00 ,а вона зранку до 12.00 була вже на твоєму відділенні.
Наскільки знаю,то вранці і ввечері посилки машина забирає із відділення НП,тому краще нехай під вечір відправляють,щоб та посилка невідомо в яких умовах на складі НП не зберігалася цілий день.Вранці теж не варіант відправляти,бо тоді ніч на основному складі зависне.І це не смішно.Я серйозно.В мене стільки всього в голові,що точно не пам'ятала б коли в кого дн.Скажи мені таке,як ти думаєш,вирішила на магаз спробувати брати кондитерку ,Ямпіль ,я думаю що теж за сутки посилка доїжджатиме.Як його правильно розрахувати,щоб от так як твоя прийшла,ввечері відправив до обіду приїхала.
Та нічого ми не фантазуємо...заздрю твоїй пам'яті?Dusha????? не лякайся.....я про свою голову?....а то ви тут нафантизуєте.
Попробуєм відправити один раз,побачим.Це нова пошта,там що хоч може статись)?Я її не до люблю)))?Наскільки знаю,то вранці і ввечері посилки машина забирає із відділення НП,тому краще нехай під вечір відправляють,щоб та посилка невідомо в яких умовах на складі НП зберігалася цілий день.Вранці теж не варіант відправляти,бо тоді ніч на основному складі зависне.
Нехай краще сходить на відділення НП і взнає графік відправлення посилок із відділення.
Може не вистачати напругиСкажіть мені хтось,чому пральна машинка вибиває постійно помилку?Доходить до полоскання і помилку вибиває???
Виключи і постав просто на полоскання.Скажіть мені хтось,чому пральна машинка вибиває постійно помилку?Доходить до полоскання і помилку вибиває???
Так і роблю,але ж при повторному пранні така ж проблема.Виключи і постав просто на полоскання.
Я??Зараз чоловіка спитаю.Dusha?????, коли чистила фільтр?
Потрібен майстер.Так і роблю,але ж при повторному пранні така ж проблема.
Прикольнуться даже нельзя?)0pus скучно?)?
Ну не в темі де людина роботу шукає)))Прикольнуться даже нельзя?)
Почистить фильтр насоса может надо?Скажіть мені хтось,чому пральна машинка вибиває постійно помилку?Доходить до полоскання і помилку вибиває???
Почистить фильтр насоса может надо?Скажіть мені хтось,чому пральна машинка вибиває постійно помилку?Доходить до полоскання і помилку вибиває???
Аня, я с дуру в этом году в вайбере установила галочку у себя, когда др, пришлось телефон выключить, так как с 00:04 пошли смсБо я б точно не пам'ятала)?
Мені потрібно записувати)?