Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
І це не смішно.Я серйозно.В мене стільки всього в голові,що точно не пам'ятала б коли в кого дн.Скажи мені таке,як ти думаєш,вирішила на магаз спробувати брати кондитерку ,Ямпіль ,я думаю що теж за сутки посилка доїжджатиме.Як його правильно розрахувати,щоб от так як твоя прийшла,ввечері відправив до обіду приїхала.

І це не смішно.Я серйозно.В мене стільки всього в голові,що точно не пам'ятала б коли в кого дн.Скажи мені таке,як ти думаєш,вирішила на магаз спробувати брати кондитерку ,Ямпіль ,я думаю що теж за сутки посилка доїжджатиме.Як його правильно розрахувати,щоб от так як твоя прийшла,ввечері відправив до обіду приїхала.
Дивлячись як з Ямполя.
Получиш першу ,будеш бачити.
Я відправила взагалі після 18..00 ,а вона зранку до 12.00 була вже на твоєму відділенні.

Dusha????? не лякайся.....я про свою голову?....а то ви тут нафантазуєте.

Останнє редагування:
Наскільки знаю,то вранці і ввечері посилки машина забирає із відділення НП,тому краще нехай під вечір відправляють,щоб та посилка невідомо в яких умовах на складі НП не зберігалася цілий день.Вранці теж не варіант відправляти,бо тоді ніч на основному складі зависне.
Нехай краще сходить на відділення НП і взнає графік відправлення посилок із відділення.
Dusha????? не лякайся.....я про свою голову?....а то ви тут нафантизуєте.
Та нічого ми не фантазуємо...заздрю твоїй пам'яті?

Останнє редагування:
Наскільки знаю,то вранці і ввечері посилки машина забирає із відділення НП,тому краще нехай під вечір відправляють,щоб та посилка невідомо в яких умовах на складі НП зберігалася цілий день.Вранці теж не варіант відправляти,бо тоді ніч на основному складі зависне.
Нехай краще сходить на відділення НП і взнає графік відправлення посилок із відділення.
Попробуєм відправити один раз,побачим.Це нова пошта,там що хоч може статись)?Я її не до люблю)))?

Скажіть мені хтось,чому пральна машинка вибиває постійно помилку?Доходить до полоскання і помилку вибиває???

0pus скучно?)?

Скажіть мені хтось,чому пральна машинка вибиває постійно помилку?Доходить до полоскання і помилку вибиває???
Почистить фильтр насоса может надо?
Что за машинка?
Почистить фильтр насоса может надо?
Что за машинка?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі