Prostomariia
Only read
- Дописи
- 19596
- Реакції
- 42697
- Бали
- 3765
Prostomariia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Фото ног? Жирка?) Волосатых рук/ног?)? А фото можна, не для себе, для місцевих холостячок

Можна наверно ?А серйозними ніззя полюбуватися??
Вроде и борода есть?Фото ног? Жирка?) Волосатых рук/ног?)
![]()
Мля, аж розгубилася ? Такий вибір...Фото ног? Жирка?) Волосатых рук/ног?)
![]()
Ну так а шо, юрист нам не помішає?Добра ти душа, Машка?
Там же видна любая капля. О мой бог......То жoпa?
Я вже закінчую а ти мені про якесь "хоцця"? Шо? Хоцця випить?

Я можу й на тиждень отложить??Не відкладай на завтра те, що можно зробити післязавтра ... ти хотіла сказать![]()
Божеее, як не еротично, можна просто фото кращих років ?як що такі булиФото ног? Жирка?) Волосатых рук/ног?)
![]()
С белыми то же самое... Да и у знакомой смотрел мойку пол бело-черный мрамор... Тоже ругалась что марается слишком быстро...У моей бывшей свекрови есть баня. Там черная плитка. От потолка до пола. Она все время ее тёрла. Там литры жидкости для мытья плитки и стекол уходило за неделю. Да ну нах
? Як ти це бачиш??Можна наверно ?
Вроде и борода есть?
Катайте асфальт ?????С белыми то же самое... Да и у знакомой смотрел мойку пол бело-черный мрамор... Тоже ругалась что марается слишком быстро...
Серую брать? На нем будет не так видно грязь?
Я бачив чорні куйхні ( з червоним "фартуком" ( робоча зона з червоної плиткі виложена )) - красиво... проте це не для постійного користування... ))А я коза дурна захотіла чорну кухню. Це піzд..цНіфіга не роблю, тільки тру)))
Погоді, в мене тут пузатіки і водка?
Щас организуюЯ можу й на тиждень отложить??
Божеее, як не еротично, можна просто фото кращих років ?як що такі були
В мене салатовий)?оч харашо)))?Я бачив чорні куйхні ( з червоним "фартуком" ( робоча зона з червоної плиткі виложена )) - красиво... проте це не для постійного користування... ))
?За цими дідами ніде не встигнешЯ вже закінчую а ти мені про якесь "хоцця"![]()
![]()
В мене фартух теж чорнийЯ бачив чорні куйхні ( з червоним "фартуком" ( робоча зона з червоної плиткі виложена )) - красиво... проте це не для постійного користування... ))
Скло з фруктами у воді... Короче, нема розуму, то три коза))))Ой,є миюче в єві,чисте агонь)))?В мене фартух теж чорнийСкло з фруктами у воді... Короче, нема розуму, то три коза))))