Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?товарищ юрист?держіть себе в руках)))?
Електрику і воду сам підвів ( хоть в чомусь кумекаю )))), а куйхню майстер переробляв... бо зверху термоплита і я не мав фрези аби то гарно врізати ...Значить буду шукати іншого.
? ... правда ще 150 бачєй віддав за плату управління і якісь резинкі...? Зовсім не подумала шо тут же ж жопаста єОооо,тут мені рівних нема)?????Я лідер)))?
Откуда?У вас накачана?)?
ХітраЯ беру водку, миша тобі

? Та ні, не откладуй на завтра то..шо мона зробить сьогодніРебятки, с вами так хорошо. Наверное посуду помою завтра
Благодаря ему, у меня как раз грязная посуда. Он решил ужин приготовить. Я конечно ему благодарна за жареную картошечку. Но рили, все тарелки в раковине. Как будто он каждую картофелину в отдельную тарелку клал. Ещё плитка над варочной, варочная поверхность.....о боги.. но картошечка того стоила. Только мужики могут так пожарить картошку, что будет гастрономический оргазм. За жареную картошечку прощу всёПосуда сама себя не помоет... Может мужу поесть нужно будет с чего то?
Кто бы нам дал???????Блин, я из-за форума уже как 2 часа не могу посуду помыть. Сижу на кухне и не могу отклеиться от телефона. Дайте мне волшебного пендаля
? А фото можна, не для себе, для місцевих холостячокОткуда?
Я уже давненько в спортзал не ходил... Из всего остались только ноги в форме... (Дофига хожу постоянно)
Вот, сейчас, Вова всем по 1 тыс дал, докину 2500 и на пол года абонку куплю в спортзал... Нужно сгонять бирок лишний...
А я коза дурна захотіла чорну кухню. Це піzд..цЕлектрику і воду сам підвів ( хоть в чомусь кумекаю )))), а куйхню майстер переробляв... бо зверху термоплита і я не мав фрези аби то гарно врізати ...
Та й мийку ( яка в нас коштує 20-22 к дєнєг ) мені привезли за 135 євро![]()
? ... правда ще 150 бачєй віддав за плату управління і якісь резинкі...
Ніфіга не роблю, тільки тру)))? Шо? Хоцця випить?
Добра ти душа, Машка?? А фото можна, не для себе, для місцевих холостячок
Серйозна людина.....а ти?? А фото можна, не для себе, для місцевих холостячок
У моей бывшей свекрови есть баня. Там черная плитка. От потолка до пола. Она все время ее тёрла. Там литры жидкости для мытья плитки и стекол уходило за неделю. Да ну нахА я коза дурна захотіла чорну кухню. Це піzд..цНіфіга не роблю, тільки тру)))
А серйозними ніззя полюбуватися??Серйозна людина.....а ти?
Не відкладай на завтра те, що можно зробити післязавтра ... ти хотіла сказать? Та ні, не откладуй на завтра то..шо мона зробить сьогодні

То жoпa?У моей бывшей свекрови есть баня. Там черная плитка. От потолка до пола. Она все время ее тёрла. Там литры жидкости для мытья плитки и стекол уходило за неделю. Да ну нах