Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Головне абись душа не покинула тіло ?Душа покинула чат![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Головне абись душа не покинула тіло ?Душа покинула чат![]()
Я скоро повернуся?Головне абись душа не покинула тіло ?
Або купи посудомийну машинуТю,то однією рукою мий?
Ага,хороша штука,моя мрія?Або купи посудомийну машину![]()
Тю... отЕто мрія ( дам жінці почитати абись збилась зі своїхАга,хороша штука,моя мрія?
)))В мене немає куди поставити? Робила кухню під замовлення і майстер мені ще казав за посудомийку, але я баран вперлася, а тепер хочу, але вже немає як...Ага,хороша штука,моя мрія?
Ага,хороша штука,моя мрія?
Сюди)Подскажите, если я хочу отдать детский велосипед. В какой раздел писать?
Ага, спасибо большое
Нехай мріє)))?Тю... отЕто мрія ( дам жінці почитати абись збилась зі своїх)))
Душа покинула форумА потом следующее в плане?)ROZETKA | Кухонная машина KENWOOD Chef Titanium XL KWL90.004S. Цена, купить Кухонная машина KENWOOD Chef Titanium XL KWL90.004S в Киеве, Харькове, Днепре, Одессе, Запорожье, Львове. Кухонная машина KENWOOD Chef Titanium XL KWL90.004S: обзор, описание
Кухонная машина KENWOOD Chef Titanium XL KWL90.004S купить на ROZETKA. Оперативная доставка ✈ Гарантия качества ☑ Лучшая цена $bt.rozetka.com.ua

Оооо,тут мені рівних нема)?????Я лідер)))?Та більш за все мабуть задниці люблять
Все можна. То майстер вийо6ується. Я теж купив квартиру з вмонтованою кухнею і мені переробили під посудомийку.В мене немає куди поставити? Робила кухню під замовлення і майстер мені ще казав за посудомийку, але я баран вперлася, а тепер хочу, але вже немає як...
Любиш задниціОооо,тут мені рівних нема)?????Я лідер)))?
По накаченной попе?)Оооо,тут мені рівних нема)?????Я лідер)))?
Значить буду шукати іншого.Все можна. То майстер вийо6ується. Я теж купив квартиру з вмонтованою кухнею і мені переробили під посудомийку.
Я беру водку, миша тобіХоди - тобі сподобається, жуб даю
![]()
Абажаю)))?Все можна. То майстер вийо6ується. Я теж купив квартиру з вмонтованою кухнею і мені переробили під посудомийку.
Любиш задниці![]()
![]()
![]()
Посуда сама себя не помоет... Может мужу поесть нужно будет с чего то?Ребятки, с вами так хорошо. Наверное посуду помою завтра
У вас накачана?)?По накаченной попе?)
Не гарантирует всё равно ничего...