Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
ПЕПА❄️, подивилась набір. Але там пшениці немає?

ПЕПА❄️, подивилась набір. Але там пшениці немає?
Та вони різні є.Я пшеницю на роботі зтирила)))?Бо в нас всі його їдять)))?Там горох,редиска,рукола,люцерна короче багато різного.
DIVULYA ?, я зараз замовляю тільки насіння,бо цих всяких формочок і землі пів квартири)))

Та вони різні є.Я пшеницю на роботі зтирила)))?Бо в нас всі його їдять)))?Там горох,редиска,рукола,люцерна короче багато різного.
Це все є....і я дещо з цього їла.Пшеницю ні.
DIVULYA ?, я зараз замовляю тільки насіння,бо цих всяких формочок і землі пів квартири)))
Я в инеті все вже нашла.

Береться звичайна пшениця,замочується на сутки,а потім на землю і все.Вона довше проростає,але росте швидко теж.Я трошки протупила,посадила перед новим роком і поїхала)))Зараз кущі?Незнаю куди дівати.

Я в инеті все вже нашла.
Там вибір великий.Тим більше у тебе вікна великі є де поставити.Бо я робила полички і підсвітку.?

Береться звичайна пшениця,замочується на сутки,а потім на землю і все.Вона довше проростає,але росте швидко теж.Я трошки протупила,посадила перед новим роком і поїхала)))Зараз кущі?Незнаю куди дівати.
Мішкі вишли???
Нехай їсть?

Там вибір великий.Тим більше у тебе вікна великі є де поставити.Бо я робила полички і підсвітку.?
Я тільки переживаю,щоб я з кицькою не билась за зелень?

А у нас як вимерли всі.Ні одної дитини не прийшло щедрувати.Не люблю в Києві ці свята проводити.Додому позвонила,двері не зачиняються,весело.А тут нікого)?
Та, только у вас. Кажется, что я последние поколение, которое ходила по домам.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі