- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вроде ни)Ну я ж не бекаю)))??Вроді)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вроде ни)Ну я ж не бекаю)))??Вроді)
А від сьогодні буду)))Замість привіт буду казати тобі бееее)???Вроде ни)
Це все є....і я дещо з цього їла.Пшеницю ні.Та вони різні є.Я пшеницю на роботі зтирила)))?Бо в нас всі його їдять)))?Там горох,редиска,рукола,люцерна короче багато різного.
Я в инеті все вже нашла.Та вони різні є.Я пшеницю на роботі зтирила)))?Бо в нас всі його їдять)))?Там горох,редиска,рукола,люцерна короче багато різного.
DIVULYA ?, я зараз замовляю тільки насіння,бо цих всяких формочок і землі пів квартири)))
Береться звичайна пшениця,замочується на сутки,а потім на землю і все.Вона довше проростає,але росте швидко теж.Я трошки протупила,посадила перед новим роком і поїхала)))Зараз кущі?Незнаю куди дівати.Це все є....і я дещо з цього їла.Пшеницю ні.
Там вибір великий.Тим більше у тебе вікна великі є де поставити.Бо я робила полички і підсвітку.?Це все є....і я дещо з цього їла.Пшеницю ні.
Я в инеті все вже нашла.
Мішкі вишли???Береться звичайна пшениця,замочується на сутки,а потім на землю і все.Вона довше проростає,але росте швидко теж.Я трошки протупила,посадила перед новим роком і поїхала)))Зараз кущі?Незнаю куди дівати.
Вишлю.Шо я одна повинна бекати)))Мішкі вишли???
Нехай їсть?
Я тільки переживаю,щоб я з кицькою не билась за зелень?Береться звичайна пшениця,замочується на сутки,а потім на землю і все.Вона довше проростає,але росте швидко теж.Я трошки протупила,посадила перед новим роком і поїхала)))Зараз кущі?Незнаю куди дівати.
Там вибір великий.Тим більше у тебе вікна великі є де поставити.Бо я робила полички і підсвітку.?
Там всім хвате)))Я тільки переживаю,щоб я з кицькою не билась за зелень?
А у нас як вимерли всі.Ні одної дитини не прийшло щедрувати.Не люблю в Києві ці свята проводити.Додому позвонила,двері не зачиняються,весело.А тут нікого)?
Та, только у вас. Кажется, что я последние поколение, которое ходила по домам.А у нас як вимерли всі.Ні одної дитини не прийшло щедрувати.Не люблю в Києві ці свята проводити.Додому позвонила,двері не зачиняються,весело.А тут нікого)?
Давай щедруй)??Та, только у вас. Кажется, что я последние поколение, которое ходила по домам.
Давно пьяным меня не видели?Давай щедруй)??
?Тільки п'яним можна щедрувати?Надіюсь,що не скоро побачим)Давно пьяным меня не видели?
Наоборот, я то пойду трезвый, а вот за соседей не ручаюсь, усадят за стол и накормят))?Тільки п'яним можна щедрувати?Надіюсь,що не скоро побачим)
Оооо,сусіди класні)))Наоборот, я то пойду трезвый, а вот за соседей не ручаюсь, усадят за стол и накормят))
Так что лучше я дома останусь)Оооо,сусіди класні)))
Угу.Так что лучше я дома останусь)