DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Десь вже чула?????
??????????????????????????????![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Десь вже чула?????
Повезло тобі)))Десь вже чула?????
?
Шо?Просто картинка)))?
Храпуну
на вихідні пиво баночне візьми, а він тобі рибку приготує Може замість зелені свинку заведиКласс!
Ні.....теж таке хочу!?

Та ну на....Повезло тобі)))
Храпунуна вихідні пиво баночне візьми, а він тобі рибку приготує
Може замість зелені свинку заведи, котлетки, пельмешкі, ребра копчені - тобі можно
після 22:00 теж можеш к холодильнику підходити, набивайся але без солодкого, бо воно тільки щоки роздуває. Почула Алмазік
![]()

Шо?Просто картинка)))?
та я ж думаю, якби такий звонив, був би в блоціІ в телегі...і в Вайбері??????та я ж думаю, якби такий звонив, був би в блоці
Він провинився?не получеХрапунуна вихідні пиво баночне візьми, а він тобі рибку приготує
![]()
Я тільки роботу завершую.Щедруйте,чи шо)))?
Скучно)?
Напилась всякої гидоти.Лежу як солдатик,то трухає то жарко.І гавкаю як собака)?Аж в грудях пече.Я тільки роботу завершую.
А їй скучно.
Як себе почуваєш?
Лікуйся!І не хворій!Напилась всякої гидоти.Лежу як солдатик,то трухає то жарко.І гавкаю як собака)?Аж в грудях пече.
Треба на роботу)?Лікуйся!І не хворій!
Він сказав що після свя ти стала 82 кг КолобкомВін провинився?не получе

Як гарно?????Щиро з святом Вас Вітаю І сердечно Вам бажаю Щоб була завжди надія Від Андрія до Андрія. Щоб не кашляли ніколи, Від Миколи до Миколи. Щоб стрічали світлі ранки Від Маланки до Маланки. І завжди були ви в силі, Від Василя до Василя. Щоб завжди була вам шана Від Йордана до Йордана. І любов міцна, жадана Від Івана до Івана. Від куті і від Різдва Бог дарує нам дива. Щоб жили щасливо в мирі, В хаті чи міській квартирі. На покуті за столом Були б сало з часником, Ковбаса своя, гірчиця, Карасі в сметані, птиця, Ще й картопля не пісна, Добрий келишок вина... Щоб щедрівочки лунали, Щиро Бога прославляли. А якщо чогось ще треба, Хай Господь пошле Вам з неба!.
??Як би він так зробив, він би лішився жизні? просто бісить, значить не получеВін сказав що після свя ти стала 82 кг Колобкомчи побачила як він обнімає іншу за талію
, може побачила, як він переглядає сторінку у фейсбук своєї колишньої
Чого б це не получе![]()
Взаємно!!!???Щиро з святом Вас Вітаю І сердечно Вам бажаю Щоб була завжди надія Від Андрія до Андрія. Щоб не кашляли ніколи, Від Миколи до Миколи. Щоб стрічали світлі ранки Від Маланки до Маланки. І завжди були ви в силі, Від Василя до Василя. Щоб завжди була вам шана Від Йордана до Йордана. І любов міцна, жадана Від Івана до Івана. Від куті і від Різдва Бог дарує нам дива. Щоб жили щасливо в мирі, В хаті чи міській квартирі. На покуті за столом Були б сало з часником, Ковбаса своя, гірчиця, Карасі в сметані, птиця, Ще й картопля не пісна, Добрий келишок вина... Щоб щедрівочки лунали, Щиро Бога прославляли. А якщо чогось ще треба, Хай Господь пошле Вам з неба!.
Свобода уже стихи почти пишет..Він провинився?не получе