Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Да.І це не кали були.А звичайні аферюги)))Розіслали з сторінки тієї дівчинки,завбачливо оминули маму,бо теж там щось на рахунок мами було)))
Ну блін, елементарно можна подзвонити і запитати? Але чомусь часто спочатку робиш, а потім думаєш...

Ну блін, елементарно можна подзвонити і запитати? Але чомусь часто спочатку робиш, а потім думаєш...
Ну в основному підписники діти)В своєї питала,чому не позвонила?Каже,там написано щось таке було,що типу все погано,срочно,потім відпишусь.Ну і дітвора все що було по перекидала.

Я б в першу чергу ,спитала...якісь співчуття висловила....по ситуації....але просто кидати гроші?
Ну в основному підписники діти)В своєї питала,чому не позвонила?Каже,там написано щось таке було,що типу все погано,срочно,потім відпишусь.Ну і дітвора все що було по перекидала.
Продумали все гарно

Шарлотта Шалун'я :лифчик:
Гарного вечора і чудового недільного ранку :diska4::diska4::кофе:

Дома, у тебя тоже есть?, ну был покрайней мере,,,это ты маминых собралась выкидывать??
Одна мамина,один мій))?
Кицька беремчата,а цей олух гратись хоче,і чогось це все проісходе в моїй кімнаті)))Такий тигидик був,що як встала то лізли в різні кутки)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі