Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ребятки, а вы вообще встречались в реальной жизни?

Ну хош- можешь глубже?
І глубже нєкуда?
Олів'є, крабовий, холодці, шуба, пікантний, м'яско, голубці і т.д. заполонили всю мене?
Оце поки список строчила, аж ще крабового захотілось))) піду ложечку наверну?

Добре мала, скоро буду дома :D.
Тобі завдання Алмазік :очки: згадати свої 18))
Цікаво чи слухала ти Spice Girls і Backstreet Boys? Вірізала з журналів Ліза їх портрети, скільки разів цілувалась під пісні Рукі вєрх:rolleyes:

Бляха, я вибачаюсь, я вам ніхто і звуть мене ніяк, але як же я любила в 1-3 класах спайс гьорлз , і вирізала все з Cool ( пізніше перейшла на лінкін парк))

Бляха, я вибачаюсь, я вам ніхто і звуть мене ніяк, але як же я любила в 1-3 класах спайс гьорлз , і вирізала все з Cool ( пізніше перейшла на лінкін парк))
Будеш ти в мене протестанкою :злая:. Ех і молодість була цікава :D

Будеш ти в мене протестанкою :злая:. Ех і молодість була цікава :D
Ах, ти жук
01827.gif

Отлично. Просто я сюда пришла с телеги э, с Антиколлектор в Украине, с дулей на авке. И мы там неоднократно встречались. Движ Париж, все дела. Правда все были местные, но уже неплохо. А тут как бы реально вся страна. Вот и интересно стало

Дочка, прислала своих

Отлично. Просто я сюда пришла с телеги э, с Антиколлектор в Украине, с дулей на авке. И мы там неоднократно встречались. Движ Париж, все дела. Правда все были местные, но уже неплохо. А тут как бы реально вся страна. Вот и интересно стало
Это же хорошо когда люди общаются и поддерживают друг друга.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі