Baba Yaga
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2641
- Реакції
- 6768
- Бали
- 5735
Baba Yaga не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Боженьки, шоб мы без тебя делали?? Ходячий гугл,,,?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Боженьки, шоб мы без тебя делали?? Ходячий гугл,,,?
Машка виграла??
В нас завжди було в дитинстві після заходу сонця в свят вечер починали діти колядувати і на наступний день до обіду, мабуть в кожному регіоні по своєму, так шо не нада тут ля ля, принижать північний східВас треба на західну Україну,щоб ви побачили як у нас святкую)))?Всі йдуть в церкву,а потім колядують)))Ніколи не люблю на Різдво бути в Києві,завжди втікаю додому)))
"БИНГО"!!!!Машка виграла??
Ні ...читай вище.Ти правильно говориш.В нас завжди було в дитинстві після заходу сонця в свят вечер починали діти колядувати і на наступний день до обіду, мабуть в кожному регіоні по своєму, так шо не нада тут ля ля, принижать північний схід
Да колядуй собі)))Можеш тож в вайбер голосовим)??В нас завжди було в дитинстві після заходу сонця в свят вечер починали діти колядувати і на наступний день до обіду, мабуть в кожному регіоні по своєму, так шо не нада тут ля ля, принижать північний схід
Ото скажи їм Людмілка ??учать тут мене коли колядувати
Да колядуй собі)))Можеш тож в вайбер голосовим)??

в каждом регионе свои правила...Ото скажи їм Людмілка ??учать тут мене коли колядувати
Оно,,, погнала???Я, тебя обожаю!!!!Сегодня традиция колядования связана с Рождеством и Святвечером, которые христиане восточного обряда празднуют 6 и 7 января. Но если спрашивать, когда колядуют, какого числа, то утверждать однозначно нельзя. В некоторых регионах Украины (например, на востоке Ивано-Франковской области) колядовать начинают еще 6 января, на Святвечер.
В других регионах Украины колядуют с 7 января до Василия, 14 января.
Согласно традициям, колядовать в Украине начинают на Рождество, 7 января. Колядования длятся с 7 по 14 января. Но в разных регионах Украины колядники начинают ходить не одновременно. К примеру, на Покутье идут колядовать на Святой вечер, на Юге и Востоке Украины – в первый день Рождества после богослужения, на Западном Подолье – утром на второй день рождественских праздников....
Це старінний спосіб заробити грошей у дітей і цукерки, як таке немає цьогоИ не подеретесь! Девочки, у нас вообще этого нет!
Прасті)))Я забула ти любиш відео))?
Не миленькая,,, серьёзно, раньше лет 30 назад, вроде детки пытались, но потом ,эту охоту отбили. Городишка, не айс( в двух словах)Це старінний спосіб заробити грошей у дітей і цукерки, як таке немає цього
Прасті)))Я забула ти любиш відео))?

?Не миленькая,,, серьёзно, раньше лет 30 назад, вроде детки пытались, но потом ,эту охоту отбили. Городишка, не айс( в двух словах)
Шо уже?Шото світиться,зараз гляну)?
?То не я, я на роботіШо уже?Шото світиться,зараз гляну)?