Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А в нас сухенько....і на ніч мороз....супер?Знаєш,напевно давай)Дощ пройшов, мороз на ніч,весело буде їхати)))??
Сьогодні починають і завтраЗавтра.
Да я додому йшла,під під'їздом шпагат чуть не сіла)))?Зразу свободу згадала)?А в нас сухенько....і на ніч мороз....супер?
Нічого ти не понімаєш?Мать ти дні попутала)))??
Вночі.Треба йти на всюношну)))?В церкву.Сьогодні починають і завтра
Можеш йому сказати ,що цей пункт виконаний ??????Да я додому йшла,під під'їздом шпагат чуть не сіла)))?Зразу свободу згадала)?
Я не сіла)))??Можеш йому сказати ,що цей пункт виконаний ??????
Хто просив.....кажи ,що сіла.....нехай тішеться ??Я не сіла)))??
Ти шо,я рідню два місяці не бачила)))Я буду тільки обнімати і цілувати)))Скучила страшенно.ПЕПА❄️, не тока модна, там на всяк случай мухоморчики, зелюшко всяко-разно, пользуйся по мере необходимости?
?? В мене сьогодніВночі.Треба йти на всюношну)))?В церкву.
Вас треба на західну Україну,щоб ви побачили як у нас святкую)))?Всі йдуть в церкву,а потім колядують)))Ніколи не люблю на Різдво бути в Києві,завжди втікаю додому)))?? В мене сьогодні
Это вдруг столкнешься при полете, с врагамиТи шо,я рідню два місяці не бачила)))Я буду тільки обнімати і цілувати)))Скучила страшенно.
Завтра ранок почну з колядки ?Вас треба на західну Україну,щоб ви побачили як у нас святкую)))?Всі йдуть в церкву,а потім колядують)))Ніколи не люблю на Різдво бути в Києві,завжди втікаю додому)))
Колядуй,я найду картку)))Мої ж в блоці)))?Завтра ранок почну з колядки ?
Чекай в Вайбер????????Колядуй,я найду картку)))Мої ж в блоці)))?
Буду чекати)?Чекай в Вайбер????????
Я голосовим.....так як треба??Буду чекати)?