Dusha💚💚💚
✩ Premium ✩
- Дописи
- 16261
- Рішення
- 1
- Реакції
- 31889
- Бали
- 7240
Dusha💚💚💚 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені однаково...я в "декретній ракушкі"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені однаково...я в "декретній ракушкі"

. Завтра підйом о 7. С понеділка по п'ятницю о 6. Отбой о 22:00. Завтра читаємо, пишемо підшиваємо. В понеділок стройова підготовка. Зарядка кожен день. Вільно, розійтися по лішкам.Мене не трогати.....я сплю досхочу....в мене була дуже важка неділя ...при дуже ...в усіх смислах. ..чув?Жиноча рота отбой. Завтра підйом о 7. С понеділка по п'ятницю о 6. Отбой о 22:00. Завтра читаємо, пишемо підшиваємо. В понеділок стройова підготовка. Зарядка кожен день. Вільно, розійтися по лішкам.
Попа округлилась?Ох,я щось така ледача і вредна в декреті зробилася?
В мене завтра свята неділя?Жиноча рота отбой. Завтра підйом о 7. С понеділка по п'ятницю о 6. Отбой о 22:00. Завтра читаємо, пишемо підшиваємо. В понеділок стройова підготовка. Зарядка кожен день. Вільно, розійтися по лішкам.
MilaS ,а пост із завтрішніми святами був??
Аби не день нитика?Праздники 26 декабря
- Международный день крупье
- День подарков
- День нытика
- Праздник глубокого снега
- День охоты на сны
- День благодарственного письма
- День карамельной трости
Нєа)))Попа округлилась?
Мене не трогати.....я сплю досхочу....в мене була дуже важка неділя ...при дуже ...в усіх смислах. ..чув?

В 13.00 розбудеш ?за неслухнянність, завтра наряд по дому - миєш і все прибираєш. Соплі і відмазки не пройдуть. Спать
![]()
Свому генералу їсти зготувати, ранком ліжко застелити і кантік набити, всю свою роту нагодувати і вимити. Вільно.В мене завтра свята неділя?
Я завтра "вихідна"?

Оце ще тільки ти мною не керував?Свому генералу їсти зготувати, ранком ліжко застелити і кантік набити, всю свою роту нагодувати і вимити. Вільно.![]()
В 13.00 розбудеш ?

Ага ...вже біжу....бачиш як волосся на вітрі розвівається?розлагаєш дісциплину і неслухнянна. Не бути тобі пісарєм в штабі. Завтра шваброю туалет миєш. Спати солдатка
![]()
Абонемент в спортзал заказывай... У деда мороза.Нєа)))
В мене в талії Мілки затрималися?
В нашій глубинкі нема спортзала...Абонемент в спортзал заказывай... У деда мороза.
Ещё бы время свободное для спортзалаАбонемент в спортзал заказывай... У деда мороза.
Дивись щоб тебе не призвали?...нічого виб'ємо з вас дурь. Будете, як шолкові. Розлабились на гражданкі, шановні дівки призивного віку
![]()
Чік-чірік...я не при дєлах...в мене імунітетнічого виб'ємо з вас дурь. Будете, як шолкові. Розлабилась на гражданкі, шановні дівки призивного віку
![]()

Ну приседать с бутылкой воды можно и домаЕщё бы время свободное для спортзала