Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
1214_900.jpg
Мені однаково...я в "декретній ракушкі":beee:

Жиноча рота отбой :to_keep_order:. Завтра підйом о 7. С понеділка по п'ятницю о 6. Отбой о 22:00. Завтра читаємо, пишемо підшиваємо. В понеділок стройова підготовка. Зарядка кожен день. Вільно, розійтися по лішкам.

Жиноча рота отбой :to_keep_order:. Завтра підйом о 7. С понеділка по п'ятницю о 6. Отбой о 22:00. Завтра читаємо, пишемо підшиваємо. В понеділок стройова підготовка. Зарядка кожен день. Вільно, розійтися по лішкам.
Мене не трогати.....я сплю досхочу....в мене була дуже важка неділя ...при дуже ...в усіх смислах. ..чув?

В мене завтра свята неділя?
Я завтра "вихідна"?

Праздники 26 декабря​

Аби не день нитика?
Попа округлилась?
Нєа)))
В мене в талії Мілки затрималися?

Мене не трогати.....я сплю досхочу....в мене була дуже важка неділя ...при дуже ...в усіх смислах. ..чув?
:rolleyes:за неслухнянність, завтра наряд по дому - миєш і все прибираєш. Соплі і відмазки не пройдуть. Спать :жена:

Абонемент в спортзал заказывай... У деда мороза.
Ещё бы время свободное для спортзала
:rolleyes: нічого виб'ємо з вас дурь. Будете, як шолкові. Розлабились на гражданкі, шановні дівки призивного віку :dirol:
Дивись щоб тебе не призвали?...

Бл. Ладно - я, вам чё не спится? :oops:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі