Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Уколи?А навіщо його колоти??
?Ти сильна,ти справишся?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Уколи?А навіщо його колоти??
?Ти сильна,ти справишся?
Цефтріаксон її ще зробе симпотней)))?Не займаюся... Але так не хочу свій симпатичний попєц колоти?
Нема кого поганяти на форумі??
Та кіборг там мене перегнав?,але шось нема натхнення писати в темах одне й теж саме?Нема кого поганяти на форумі??
Я почитала про онлайн фінанс і роботу заграницею)Так чешуться пальці написать,що і з квартири тепер не випустять)))??Та кіборг там мене перегнав?,але шось нема натхнення писати в темах одне й теж саме?
Сульбактомакс?Цефтріаксон її ще зробе симпотней)))?
То не стримуй себе??Я почитала про онлайн фінанс і роботу заграницею)Так чешуться пальці написать,що і з квартири тепер не випустять)))??
Ооо,тобі легші.Мені кололи цю фігню,то і голову віднімало,не те що ноги,такі болючі.Сульбактомакс?
Це цефтріаксон + сульбактам... Вони ще болючіші? І колоти буде свекруха б/у... Вже сцикотно)))Ооо,тобі легші.Мені кололи цю фігню,то і голову віднімало,не те що ноги,такі болючі.
Ти ж казала що вона тебе любе)))?Це цефтріаксон + сульбактам... Вони ще болючіші? І колоти буде свекруха б/у... Вже сцикотно)))
Любить то любить, але ж трохи жим-жим?Ти ж казала що вона тебе любе)))?
Тю,навпаки.Я помню ходила на дом щоб раз в сутки кололи,так така рука в баришні була,що і шишки були і синяки.Я ці уколи на все життя запомнила.?Любить то любить, але ж трохи жим-жим?
В мене свекруха бомбезно вміє колоти. Талант... Тому і попросила її. Будуть навіть до мене приїжджати, щоб бідна дитина не лазила холодом?Тю,навпаки.Я помню ходила на дом щоб раз в сутки кололи,так така рука в баришні була,що і шишки були і синяки.Я ці уколи на все життя запомнила.?
Или жрут или спят
А скажут что работали,я эту схему знаю![]()

Сьогодні прикол був.Я сміялась ,сльози бігли.Короче,напарниця домовилась з Привєт банком за термінал,але зустрітись не змогла,мала заболіла.Дзвоне так і так,Аня тобі через пів години позвонять з банку,коли зможуть доставити термінал,вийдеш забереш.Ок.Короче,дзвонив він мені поки я додому не вийшла йти.От що значить заводський антиспам???Чувак такий злий.2 години простояв на вулиці)))??
Так термінал буде??Сьогодні прикол був.Я сміялась ,сльози бігли.Короче,напарниця домовилась з Привєт банком за термінал,але зустрітись не змогла,мала заболіла.Дзвоне так і так,Аня тобі через пів години позвонять з банку,коли зможуть доставити термінал,вийдеш забереш.Ок.Короче,дзвонив він мені поки я додому не вийшла йти.От що значить заводський антиспам???Чувак такий злий.2 години простояв на вулиці)))??
Навіть дзвінків не було,все улітає в спам.А в мене не показує.
Конечно)))?Так термінал буде??
Фото пжл ???Не займаюся... Але так не хочу свій симпатичний попєц колоти?

Не називай більше назву цього г**наЦефтріаксон її ще зробе симпотней)))?