Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
413b429371c6137473ec05be5789b42d.png

Останнє редагування:
Та кіборг там мене перегнав?,але шось нема натхнення писати в темах одне й теж саме?
Я почитала про онлайн фінанс і роботу заграницею)Так чешуться пальці написать,що і з квартири тепер не випустять)))??

Тю,навпаки.Я помню ходила на дом щоб раз в сутки кололи,так така рука в баришні була,що і шишки були і синяки.Я ці уколи на все життя запомнила.?
В мене свекруха бомбезно вміє колоти. Талант... Тому і попросила її. Будуть навіть до мене приїжджати, щоб бідна дитина не лазила холодом?

Сьогодні прикол був.Я сміялась ,сльози бігли.Короче,напарниця домовилась з Привєт банком за термінал,але зустрітись не змогла,мала заболіла.Дзвоне так і так,Аня тобі через пів години позвонять з банку,коли зможуть доставити термінал,вийдеш забереш.Ок.Короче,дзвонив він мені поки я додому не вийшла йти.От що значить заводський антиспам???Чувак такий злий.2 години простояв на вулиці)))??

Сьогодні прикол був.Я сміялась ,сльози бігли.Короче,напарниця домовилась з Привєт банком за термінал,але зустрітись не змогла,мала заболіла.Дзвоне так і так,Аня тобі через пів години позвонять з банку,коли зможуть доставити термінал,вийдеш забереш.Ок.Короче,дзвонив він мені поки я додому не вийшла йти.От що значить заводський антиспам???Чувак такий злий.2 години простояв на вулиці)))??
IMG_20211214_171106.webp

Так термінал буде??

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі