Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А він добрий?Доброго ранку всім ?![]()

В мене так??А він добрий?![]()
Так ?От лінивці)?
Спакуха все пад кантролем![]()

Я із злипшими повзаю по кухні?![]()
Доброго ранку ?
Блін не можу проснутись, очі злипаються і все??
Гарного дня нам всім, у нас вітер сумашедший?
Спробуйте вмитися? Мені допомогло???Я із злипшими повзаю по кухні?
Я почитала, задумалась... Які нафіг заспокійливі? Взяти себе в руки і насолоджуватись життям!Капец,читаю тему в жіночому куточку,"через нерви в мене проблеми на роботі і сім'ї")))?Посовітуйте гарне заспокійливе)))Коробочка?
Ну чесно,я таке взагалі обхожу.Якщо ти своїми нервами руйнуєш все,то проблеми з головою,а не нервами.Спробуйте вмитися? Мені допомогло???
Я почитала, задумалась... Які нафіг заспокійливі? Взяти себе в руки і насолоджуватись життям!
?Спробуйте вмитися? Мені допомогло??
Сходити й собі??Капец,читаю тему в жіночому куточку,"через нерви в мене проблеми на роботі і сім'ї")))?Посовітуйте гарне заспокійливе)))Коробочка?
Різні люди є, ситуації різні, але мфошки взагалі не той випадок, коли варто своїми нервами руйнувати собі життя.Ну чесно,я таке взагалі обхожу.Якщо ти своїми нервами руйнуєш все,то проблеми з головою,а не нервами.
Ой,ну їх по далі,псішки)))?Різні люди є, ситуації різні, але мфошки взагалі не той випадок, коли варто своїми нервами руйнувати собі життя.
Але покапризувати іноді - то святе?Ой,ну їх по далі,псішки)))?
Ну не плутай грішне з праведним)))Але покапризувати іноді - то святе?
Ща розрулить)))?Психотерапевт Душа в дєлє)))?
?????Ща розрулить)))?
В нас теж такі на роботіГном ельф)))?Купили іграшку)))?![]()