Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Капец,читаю тему в жіночому куточку,"через нерви в мене проблеми на роботі і сім'ї")))?Посовітуйте гарне заспокійливе)))Коробочка?
Люди ледачі і не хочуть напрягатися...Я зла?
Бл@,мало того,що подарувла речі ще й заплатила за доставку,то людям навіть лінь піти забрати з пошти.Одна посилка вернулася і інша вернулась і за обратну доставку теж потрібно платити.Це звізд€ц.

Бл@,мало того,що подарувла речі ще й заплатила за доставку,то людям навіть лінь піти забрати з пошти.Одна посилка вернулася і інша вернулась і за обратну доставку теж потрібно платити.Це звізд€ц.
Форумчан так виручала??

IMG_20211130_093956.jpg
Гном ельф)))?Купили іграшку)))?
Гля)) Де ти мою фотку стибзіла?)))
Це який?Все включено??
:yes2::secret::secret:

Я тобі більше скажу.Скільки їх в лічку п ще,просять допомоги)))Я спочатку помагала,а потім уже блокувати почала.Як здрастє,дайте грошей)))Типу мені вони на голову падають.

Я тобі більше скажу.Скільки їх в лічку п ще,просять допомоги)))Я спочатку помагала,а потім уже блокувати почала.Як здрастє,дайте грошей)))Типу мені вони на голову падають.
Знаю...проходили...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі