Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
IMG_20211124_180953.jpg
Привет буся? шо ты,как ты?

А то)?

Я читала ти вже перемістився ближче до рідної неньки)))?Давай на кордон і на хаузер.
Не ещё катаюсь) ща жду на Германию загрузку) но я хоть затарился :smoke: Поляндия конечно огонь,я со ста еврами в магазе король мира мать его:smile60:

Так ти вже замовила??
Ну да.
Не ещё катаюсь) ща жду на Германию загрузку) но я хоть затарился :smoke: Поляндия конечно огонь,я со ста еврами в магазе король мира мать его:smile60:
Де тарився в Бедрьонці?)?

Я їх обожнюю ці маркети)))?
Треба й собі зареєструватись там та замовить, це моя Хоче, і чоботи на платформі високі? з шнурками??
Ну я тільки таку фігню там замовляю.Взуття ніколи не замовляла.
Fox ep tvoy, я коли перший раз попала в цей маркет)))Це капец???Я ще як згадаєш яка ціна вдома і там)?Я гребла все?Тато просив успокойся,бо прив'яжу?

Останнє редагування:

Тебе пора менять аву на него:cool:
?

Fox ep tvoy, я коли перший раз попала в цей маркет)))Це капец???Я ще як згадаєш яка ціна вдома і там)?Я гребла все?Тато просив успокойся,бо прив'яжу?
Так реально я перевёл 200 евро в злотые с перепугу,затарился и заплатил 50:oops: как так то?

Тебе пора менять аву на него:cool:
?

Так реально я перевёл 200 евро в злотые с перепугу,затарился и заплатил 50:oops: как так то?
Да.Там ціни вообще.В мене тато постійно там тариться.А уже є акції передноворічні?Там вообще шара буде.Причому на все.Ну і конечно на шоколад)))?

Да.Там ціни вообще.В мене тато постійно там тариться.А уже є акції передноворічні?Там вообще шара буде.Причому на все.Ну і конечно на шоколад)))?
Та там одни акции вечно? ну реально они малорики конечно)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі