Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привет буся? шо ты,как ты?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привет буся? шо ты,как ты?
В мене вже висить

Привіт байстрюк)))??Я жартую)Привет буся? шо ты,как ты?
Эт по нашемуПривіт байстрюк)))??Я жартую)
Нічого ,все гуд)))?
А то)?Эт по нашему![]()
Я читала ти вже перемістився ближче до рідної неньки)))?Давай на кордон і на хаузер.Эт по нашему![]()
Потрясающе)???
Я повішаю під карнизами,буде гарно)))Напевно)?Мені треба також купить таку лєнту? світлодіодну
Так ти вже замовила??Я повішаю під карнизами,буде гарно)))Напевно)?
Не ещё катаюсь) ща жду на Германию загрузку) но я хоть затарилсяА то)?
Я читала ти вже перемістився ближче до рідної неньки)))?Давай на кордон і на хаузер.
Поляндия конечно огонь,я со ста еврами в магазе король мира мать его
Ну да.Так ти вже замовила??
Де тарився в Бедрьонці?)?Не ещё катаюсь) ща жду на Германию загрузку) но я хоть затарилсяПоляндия конечно огонь,я со ста еврами в магазе король мира мать его
![]()
Да?Ну да.
Де тарився в Бедрьонці?)?
Треба й собі зареєструватись там та замовить, це моя Хоче, і чоботи на платформі високі? з шнурками??Ну да.
Я їх обожнюю ці маркети)))?
Ну я тільки таку фігню там замовляю.Взуття ніколи не замовляла.Треба й собі зареєструватись там та замовить, це моя Хоче, і чоботи на платформі високі? з шнурками??
Тебе пора менять аву на негоЯ їх обожнюю ці маркети)))?
Ну я тільки таку фігню там замовляю.Взуття ніколи не замовляла.
Так реально я перевёл 200 евро в злотые с перепугу,затарился и заплатил 50Я їх обожнюю ці маркети)))?
Ну я тільки таку фігню там замовляю.Взуття ніколи не замовляла.
Fox ep tvoy, я коли перший раз попала в цей маркет)))Це капец???Я ще як згадаєш яка ціна вдома і там)?Я гребла все?Тато просив успокойся,бо прив'яжу?
Да.Там ціни вообще.В мене тато постійно там тариться.А уже є акції передноворічні?Там вообще шара буде.Причому на все.Ну і конечно на шоколад)))?Тебе пора менять аву на него
?
Так реально я перевёл 200 евро в злотые с перепугу,затарился и заплатил 50как так то?
Та там одни акции вечно? ну реально они малорики конечно)Да.Там ціни вообще.В мене тато постійно там тариться.А уже є акції передноворічні?Там вообще шара буде.Причому на все.Ну і конечно на шоколад)))?
Перед різдвом їхнім там вообще аншлаг)))?Та там одни акции вечно? ну реально они малорики конечно)