ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А єсть там "я же мать"?Хто??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А єсть там "я же мать"?Хто??
В мене вже око сіпається ???А єсть там "я же мать"
Дєфачкі, вони такі дєфачкіНе роздивлювалась ?

Я тебе прошу.Я її уже навіть серйозно не сприймаю.Це стиль життя.В мене вже око сіпається ???
А люди ж хочуть допомогти ((( Мене он в особистих запитують... Зручно так жити?Я тебе прошу.Я її уже навіть серйозно не сприймаю.Це стиль життя.
Так на це і розрахунок.А люди ж хочуть допомогти ((( Мене он в особистих запитують... Зручно так жити?
Угу??? Але ну її... Більше не піду в ту тему ? Напевно ???Так на це і розрахунок.
А я піду?Вона ж мені відпише,що я змія підколодна)))?Угу??? Але ну її... Більше не піду в ту тему ? Напевно ???
Свиснеш??? Я накажуА я піду?Вона ж мені відпише,що я змія підколодна)))?

Що запитують??А люди ж хочуть допомогти ((( Мене он в особистих запитують... Зручно так жити?
Чи варто все купити і їй відправити ?Що запитують??
??Агабл, Машка, ти Дракули не знаєш????
Це капець ???
Тільки не сумішЧи варто все купити і їй відправити ?

Конечно варто)))А мама собі і тату сигарет і пива куплять,замість ліків і харчування дитині.І норм жити на 4 тис і писать раз в місяць що чоловік дибіл,бо мало заробляє)))Чи варто все купити і їй відправити ?
І не гормональну мазь?Тільки не суміш![]()
Самі будуть їсти....а дитині суміш наколотять....попий водичкиЧи варто все купити і їй відправити ?
Сто процентів.Блін,аж рознервувалась.Самі будуть їсти....а дитині суміш наколотять....попий водички
Так вже відправляли (наскільки мені відомо) і не раз... при чому навіть пересилку оплочували.Чи варто все купити і їй відправити ?
Мене вже два часа колотить....знущатись так над дитиною ..Сто процентів.Блін,аж рознервувалась.