Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І гроші скидали.....такий спосіб життяТак вже відправляли (наскільки мені відомо) і не раз... при чому навіть пересилку оплочували.
ПловЩо вечеряти сьогодні хто буде??
Бо в мене ідей 0?
Да ніхто там не знущається.Їй он по присилають,вона продасть комусь і гроші на карман і "Двіж паріж".Більше ніж впевнена.Мене вже два часа колотить....знущатись так над дитиною ..
Ну так годувати дитину,я вважаю це знущанням...Да ніхто там не знущається.Їй он по присилають,вона продасть комусь і гроші на карман і "Двіж паріж".Більше ніж впевнена.
Цай,індійський цай)???Що вечеряти сьогодні хто буде??
Бо в мене ідей 0?
Ти бачила як годують? Ні.....Ну так годувати дитину,я вважаю це знущанням...
В мене короп, запечений з грибами в сметані ?Що вечеряти сьогодні хто буде??
Бо в мене ідей 0?
Нє,ну в мене то кава з цукерками на вечерю однозначно?Цай,індійський цай)???
А якщо серйозно,то буду пекти курку.Шото захотілось в спеціях?
З пальцОВ зняла )))І гроші скидали.....такий спосіб життя
Ого,я до таких кулінарних подвигів не готова?В мене короп, запечений з грибами в сметані ?
Захотіла кинути родзинки в плов?.....зараза....немаєЦай,індійський цай)???
А якщо серйозно,то буду пекти курку.Шото захотілось в спеціях?
Ти бачила як годують? Ні.....
Родзинки?)))?Я барбарис кидаю)))?Захотіла кинути родзинки в плов?.....зараза....немає
А я обожнюю рибу)))Ого,я до таких кулінарних подвигів не готова?
НемаРодзинки?)))?Я барбарис кидаю)))?
Пльоха.)))Так я збиратись додому,через трохи наберу.Як до йду до хати)))
Рагу з гуляшем, морепродукти, салати різні, канапки з ікрою і лососем, м'ясна нарізка і ??? алкоголюЩо вечеряти сьогодні хто буде??
Бо в мене ідей 0?

Свято?Рагу з гуляшем, морепродукти, салати різні, канапки з ікрою і лососем, м'ясна нарізка і ??? алкоголю![]()
Шо за свято?Рагу з гуляшем, морепродукти, салати різні, канапки з ікрою і лососем, м'ясна нарізка і ??? алкоголю![]()
День святого лодаря)))?Шо за свято?
Свято?

Догадайся з оного разуШо за свято?