Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
1637775924175.jpeg
Мовчи,бо в суботу приїде газовщик котел чистить)))?

Да тож про це подумала.І стояли поруч .Нє не питала,нікого не бачила.Я так думаю що разом з газовщиком треба і електрика шукати.?
В мене теж все горіло. Прийшов електрик, напруга 330... Довелось ставити якусь xepню в щиток. Тепер, якщо скаче, то все вибиває, але нічого не горить. Я так залишилася без роутера, зарядки до ноута і пралки...

В мене теж все горіло. Прийшов електрик, напруга 330... Довелось ставити якусь xepню в щиток. Тепер, якщо скаче, то все вибиває, але нічого не горить. Я так залишилася без роутера, зарядки до ноута і пралки...
Та завтра позвоню,хай прийде подивиться.До них ще попробуй дозвонись.Он півтори неділі чекаю запису на чистку котла.

Ноль отвалился, есть такая фuгня.

Кому?Мені чи газовщику?))))?
Газовщику... Хоча може він прийде вже "уколотий" :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
В мене колись, ще як ми не були ОСББ а від ЖЕКа, приходило одне таке чудо, ледве язиком ворочав... і це десь в 9:30-10:00 ранку ???

Газовщику... Хоча може він прийде вже "уколотий" :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
В мене колись, ще як ми не були ОСББ а від ЖЕКа, приходило одне таке чудо, ледве язиком ворочав... і це десь в 9:30-10:00 ранку ???
В нас від ОСББ ніхто не приходить.Шукала частну фірму.

ПЕПА✨, у тебя, чёт замкнуло?

ПЕПА✨, у тебя, чёт замкнуло?
Да незнаю.Вроді ні.Я завжди по приходу з роботи відразу вмикаю чайник,ввімкнула а він почав на спіралі плавитись.Ввечері тости поставила така сама фігня,воняє паленою пластмасою.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі