ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мовчи,бо в суботу приїде газовщик котел чистить)))?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мовчи,бо в суботу приїде газовщик котел чистить)))?
В мене теж все горіло. Прийшов електрик, напруга 330... Довелось ставити якусь xepню в щиток. Тепер, якщо скаче, то все вибиває, але нічого не горить. Я так залишилася без роутера, зарядки до ноута і пралки...Да тож про це подумала.І стояли поруч .Нє не питала,нікого не бачила.Я так думаю що разом з газовщиком треба і електрика шукати.?
Маєш щось заспокійлеве вдома ?)))Мовчи,бо в суботу приїде газовщик котел чистить)))?
Газовщику з порога вколоти пару кубків?)))Маєш щось заспокійлеве вдома ?)))
Газовщику з порога вколоти пару кубків?)))

Та завтра позвоню,хай прийде подивиться.До них ще попробуй дозвонись.Он півтори неділі чекаю запису на чистку котла.В мене теж все горіло. Прийшов електрик, напруга 330... Довелось ставити якусь xepню в щиток. Тепер, якщо скаче, то все вибиває, але нічого не горить. Я так залишилася без роутера, зарядки до ноута і пралки...
Наварестый получился супчик.Я колись телефон, в киплячий суп кинула.....витягнула...помила під водою.....і дальше говорила??????????
Кому?Мені чи газовщику?))))?Маєш щось заспокійлеве вдома ?)))
Ноль отвалился, есть такая фuгня.В мене теж все горіло. Прийшов електрик, напруга 330... Довелось ставити якусь xepню в щиток. Тепер, якщо скаче, то все вибиває, але нічого не горить. Я так залишилася без роутера, зарядки до ноута і пралки...
Газовщику... Хоча може він прийде вже "уколотий"Кому?Мені чи газовщику?))))?

В нас від ОСББ ніхто не приходить.Шукала частну фірму.Газовщику... Хоча може він прийде вже "уколотий"![]()
![]()
В мене колись, ще як ми не були ОСББ а від ЖЕКа, приходило одне таке чудо, ледве язиком ворочав... і це десь в 9:30-10:00 ранку ???
Хз... В нас договора з усіма службами, номера телефонів на щиті повідомлень на кожному під'їзді.В нас від ОСББ ніхто не приходить.Шукала частну фірму.
Ага.....зарядила?Наварестый получился супчик.
В нас теж є.Але ніхто не приходе,або чекати рік треба.І нікому нічого не докажеш.Хз... В нас договора з усіма службами, номера телефонів на щиті повідомлень на кожному під'їзді.
Так ото ж)) Назва змінилась, а совдепією далі місцями підсмерджує...В нас теж є.Але ніхто не приходе,або чекати рік треба.І нікому нічого не докажеш.
О, интересно.Чайник и тостер сгорел
?Я колись телефон, в киплячий суп кинула.....витягнула...помила під водою.....і дальше говорила??????????
Да незнаю.Вроді ні.Я завжди по приходу з роботи відразу вмикаю чайник,ввімкнула а він почав на спіралі плавитись.Ввечері тости поставила така сама фігня,воняє паленою пластмасою.ПЕПА✨, у тебя, чёт замкнуло?