Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чайник я ще в обід спалила)))??Не варто було тостер в чайник пхати![]()
В Дэні жoпa телефону.....в мене на оці запалення.....ти сьогодні не одна?Все.Я сьогодні більш електричні прибори не трогаю))) DIVULYA ? я по мимо чайника і тостер спалила?що за фігня)))Мінусовий день.
Рекомендую не чіпати нині холодильникЧайник я ще в обід спалила)))??
Сьогодні реально важкий день.)Треба голову по сушить,боюсь фен включать)))?В Дэні жoпa телефону.....в мене на оці запалення.....ти сьогодні не одна?
? ?Сьогодні реально важкий день.)Треба голову по сушить,боюсь фен включать)))?

Не смішно.Вообще.Ладно,так висохне волосся.?
В тебе плитка газова чи електрична ?Не смішно.Вообще.Ладно,так висохне волосся.?

Газова.?В тебе плитка газова чи електрична ?![]()
Слава богу?Газова.?
Та да.Навушник один впав у воду)))Але вроді висох то робе?Хоч щось вціліло.Слава богу?
Йомайо ??? Та ты ходячая "человек-катастрофа" ))))Та да.Навушник один впав у воду)))Але вроді висох то робе?Хоч щось вціліло.
Всё равно лучше не трогайГазова.?

Це тільки сьогодні щось пішло не так)))?Йомайо ??? Та ты ходячая "человек-катастрофа" ))))
Я колись телефон, в киплячий суп кинула.....витягнула...помила під водою.....і дальше говорила??????????Та да.Навушник один впав у воду)))Але вроді висох то робе?Хоч щось вціліло.
Нормально))??? Чайник і так хотіла змінить,а от тостер жалко.?Я колись телефон, в киплячий суп кинула.....витягнула...помила під водою.....і дальше говорила??????????
А ти в сусідів не питала ,в них нічого не згоріло?.....дивним не здається?....може перепади ...чого дві речі згоріли?....або щось з розеткою?Нормально))??? Чайник і так хотіла змінить,а от тостер жалко.?
Да тож про це подумала.І стояли поруч .Нє не питала,нікого не бачила.Я так думаю що разом з газовщиком треба і електрика шукати.?А ти в сусідів не питала ,в них нічого не згоріло?.....дивним не здається?....може перепади ...чого дві речі згоріли?....або щось з розеткою?
Я так думаю що разом з газовщиком треба і електрика шукати.?