- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Который вторые сутки посылку не забирает.Якого?Що сталось?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Который вторые сутки посылку не забирает.Якого?Що сталось?
Знову?Блін де ти їх знаходиш?Который вторые сутки посылку не забирает.
Я вот тоже думаю. Мёдом намазано? ЗадолбалиЗнову?Блін де ти їх знаходиш?
Ну не злись)))?Все буде добре.Вихідні.Можливо людина відпочиває.Ти дзвонив йому?Як він пояснює ,що не забирає.Я вот тоже думаю. Мёдом намазано? Задолбали![]()
Вчера сказал, что сегодня заберёт. 10 минут до закрытия отделения .Ну не злись)))?Все буде добре.Вихідні.Можливо людина відпочиває.Ти дзвонив йому?Як він пояснює ,що не забирає.
Так бистро зробила обіженим ?
Можна питання?На фіга ти працюєш по олх доставка,і не береш передоплату??Я незнаю ньюансів,але ну відправляти щоб не забирали ,таке собі задоволення.50% відразу 50 на олх доставку.Ну я б так зробила.А це як граються.Вчера сказал, что сегодня заберёт. 10 минут до закрытия отделения .
?? Шо за гра??Ходи,на кормлю)))?
Блін ,рівень в грі уже три дні пройти не можу?
?? Шо за гра??
Мені ще 3,5години батрачить а я вже все поїла і хочу додому??
Я пару лет назад отправлял посылку наложкой ( тогда ещё небыло л0х-доставки ) - чел так и не забрал...Можна питання?На фіга ти працюєш по олх доставка,і не береш передоплату??Я незнаю ньюансів,але ну відправляти щоб не забирали ,таке собі задоволення.50% відразу 50 на олх доставку.Ну я б так зробила.А це як граються.
Да таких що кидають вагон.Про що говорити,якщо ми по Києву доставляєм на таксі,на адресу і умудряються не забирати.Тепер тільки повна передоплата .Ніяких ви ж нас знаєте,і проче.А це зовсім ліві люди,і товар не три гривні коштує.А загубиться,а не дай Бог поміняє.Та капец,я б з ума зійшла.Кому дійсно треба,і людина серйозна згодиться на всі умови.Я пару лет назад отправлял посылку наложкой ( тогда ещё небыло л0х-доставки ) - чел так и не забрал...
А там было два фильтра масла не помню уже на какое авто... Кароч посылка ехала через всю Украину в донецкую область...
Чел сказал, что бы я не переживал и он 100% заберёт, даже если не успеет вовремя - оплатит простой... Я поверил
Посылка простояла дней 10 просрочки и никто так не забрал, а мне по деньгам уже небыло резона её возвращать...
После этого зарёкся отправлять без как минимум оплаты в оба конца + 50грн моих транспортных.
Никогда бы не подумал шо Пепа в "Sims" лупашится?????ремонт)))![]()

Це в дитини гру забрала???????ремонт)))![]()
Эта группа товаров, на олх работает только по олх доставке. Ладно, х*р с ним. Он тоже Михаил. Может загулял.Можна питання?На фіга ти працюєш по олх доставка,і не береш передоплату??Я незнаю ньюансів,але ну відправляти щоб не забирали ,таке собі задоволення.50% відразу 50 на олх доставку.Ну я б так зробила.А це як граються.
?????ремонт)))![]()
Еще и не последнее... Пепа, поставь симс 3, не позорься! Там графа пизжеНикогда бы не подумал шо Пепа в "Sims" лупашится![]()
Ідіть гуляйте?Що хочу то і граю)))Еще и не последнее... Пепа, поставь симс 3, не позорься! Там графа пизже
??І що?)))?Никогда бы не подумал шо Пепа в "Sims" лупашится![]()
Забыла добавить "панятна" ???Ідіть гуляйте?Що хочу то і граю)))
Все правильно ? Налетіли коршуни ?Ідіть гуляйте?Що хочу то і граю)))
??І що?)))?