Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
16 ноября
Че такое Анна Холодная:rolleyes:

Насрать,косарь на дороге не валяется :smoke:
Програма запуститься 19 грудня, на неї виділять близько 3 млрд грн, стільки ж — на початку 2022 року. За словами Зеленського, програма діятиме кілька місяців, і ті, хто не має застосунка Дія, теж зможуть отримати гроші. Її мета — підтримка креативного, спортивного і транспортного секторів економіки.

Програма запуститься 19 грудня, на неї виділять близько 3 млрд грн, стільки ж — на початку 2022 року. За словами Зеленського, програма діятиме кілька місяців, і ті, хто не має застосунка Дія, теж зможуть отримати гроші. Її мета — підтримка креативного, спортивного і транспортного секторів економіки.
Как вакцинироватся несколько раз,вот в чем вопрос ☝️

Че такое Анна Холодная:rolleyes:
В народе в день памяти княжны пристально наблюдали за изменениями погоды. На Руси говорили, что если "Анна без снега - не жди хлеба", "Анна холодная - осень голодная"

8066EE81-FB6D-4EBC-94AD-AB8A0B3AF382.webp
Думай так і далі)))?

Я і не знала)))?Або пропустила.
Та все уже?

В народе в день памяти княжны пристально наблюдали за изменениями погоды. На Руси говорили, что если "Анна без снега - не жди хлеба", "Анна холодная - осень голодная"
Ото вирішуйте як мене завтра на гріти,щоб я не була холодна)))??
А то я вам устрою)))??

Беды с этими Аньками с незапамятных времён короче:yes2:

Беды с этими Аньками с незапамятных времён короче:yes2:
В народе 16 ноября называют Анна Холодная, так как в эти дни наступали настоящие холода, зима в полную силу принималась за свои права.

Хочу змінить нік)))?
А ну щось посовітуйте,тільки нормальне.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі