- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Да как бы бабло надо.Ну значить повернеться безплатно.Чого рознервувався?)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да как бы бабло надо.Ну значить повернеться безплатно.Чого рознервувався?)))
Пока не доставлена - нет.А нука, народ, кто в курсе. Если я вернну посылку в приложении новая почта сам, которая была отправлена через олх доставку, доставку надо оплачивать?
Уже разобрались.)Пока не доставлена - нет.
Потом причина .
Скільки днів уже не забирає?Да как бы бабло надо.
2-й. Хотя утром я ему звонил, сказал, что сегодня заберёт.Скільки днів уже не забирає?
Блін,ну мало лі чого не встигла людина.От ти кіпішний.В мене нова пошта під задницею)))Я буває в останній день біжу забирати.Представляю як мене мислєнно кошмарять продавці)))?2-й. Хотя утром я ему звонил, сказал, что сегодня заберёт.
Товар специфический, у чувака на карте заморожено 14500, нахрен ему это надо?Блін,ну мало лі чого не встигла людина.От ти кіпішний.В мене нова пошта під задницею)))Я буває в останній день біжу забирати.Представляю як мене мислєнно кошмарять продавці)))?
Ну незнаю.Я в цих тонкощах не розуміюсь.Набереш ще завтра і знатимеш.Забере чи ні.Товар специфический, у чувака на карте заморожено 14500, нахрен ему это надо?
Ну ти ж розумієш,що або людина не встигла забрати,або не буде забирати.І ти на це ніяк не вплинеш.ПЕПА✨, да мне тоже не особо выгодно, что бы она там 5дней лежала.
Я могу вернуть раньше времени. Но принципиально не буду. Ибо он доставку оплатит спустя 5 дней.Ну ти ж розумієш,що або людина не встигла забрати,або не буде забирати.І ти на це ніяк не вплинеш.
????????????????????????????DIVULYA ? ти Морфія звала сьогодні?)))На тобі відос,я до сліз розсміялась???
Переглянути вкладення 109064
)))???
Це не наша тема)))?
Я про 5 ранку,щоб розбудила ..Це не наша тема)))?
Не знаю....бачеш ,зранку Добрий ранок ... не має.
Ну не совсем
Мож ранок не добрий))))??Я про 5 ранку,щоб розбудила ..
Не знаю....бачеш ,зранку Добрий ранок ... не має.
Понятное дело,что без перегиба....Ну не совсем
Не перший день....агаМож ранок не добрий))))??