Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Без паніки! Все буде добре ?
Да і після першої чуть температура була.А це всі мене "підбодрюють"що друга важче переноситься,я уже боюсь)))?Причому реально.Спеціально ж взяла відпустку,ширнусь чи в середу чи в четвер)))?

Да і після першої чуть температура була.А це всі мене "підбодрюють"що друга важче переноситься,я уже боюсь)))?Причому реально.Спеціально ж взяла відпустку,ширнусь чи в середу чи в четвер)))?
Ну друга важче, але не настільки, що прям пі..ць...)) Нормально я перенесла, просто чуть більше руку тягнуло і то, пішла в спортзал, там за пару хвилин розім'яли))) Не накручуй себе ?

Может мы даже знакомы ???
Все може бути.
Ну друга важче, але не настільки, що прям пі..ць...)) Нормально я перенесла, просто чуть більше руку тягнуло і то, пішла в спортзал, там за пару хвилин розім'яли))) Не накручуй себе ?
Да ладно.Як буде.Треба зробить і забути.

Annette, какую вакцину колола?
Мне на след.нелеле тоже предстоит
Pfizer
Я тож на слідуючій неділі буду другий раз.Шось страшнувато.
Мне тоже было страшновато. Напугали, что вторую многие хуже переносят. У меня и у мамы, тьфу-тьфу-тьфу, все норм. Рука немного болит. А так все отлично.

Pfizer

Мне тоже было страшновато. Напугали, что вторую многие хуже переносят. У меня и у мамы, тьфу-тьфу-тьфу, все норм. Рука немного болит. А так все отлично.
Да я особо не парюсь.У мене тато Джонсон привився в Польщі)))А мама ярий противник)))?

Да я особо не парюсь.У мене тато Джонсон привився в Польщі)))А мама ярий противник)))?
Я ещё думаю свою малую привить. Но пока ещё думаю
? Більше Треба врізати??
Может и надо было. Но обычно к нему память возвращается с первого удара :sarcastic:

В інших країнах вакцинуються в цілях безпеки, тільки у нас тому що, в рестік не пустять :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі