Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго ранку всім ?
________??_______
УСІМ ЧУДОВОЇ НЕДІЛІ ?
Нехай душа усміхається,
а серце невпинно радіє життю !..
![]()

АлмазікВсем доброе утро!??![]()
![]()
Відігрівайся до весни.. Бо кістлява і слоя жира немає... 5 кг. Добавь собі, бо за худюща.От добрий?В мене все в нормі?....я як добавлю ,то пузата буду.....а воно мені точно не треба?....і не добавиться,не дадуть....АлмазікВідігрівайся до весни.. Бо кістлява і слоя жира немає... 5 кг. Добавь собі, бо за худюща.
А тебе абы напомнить?

Кого ти ганяєш?Мені тебе деколи аж шкода.Ти ганяєш свою хвору фантазію.Змінюй книжки,які читаєш.Бо кукуха не витримає і поїде)))?Віртуальний гонщик буду тебе називати)))Такого не можливо, хоча всі жінки кого я ганяю за зайву вагу, бажають те саме
А рижі нічого такі - світлі і більш позитивні, ніж Чорнобривкі, особливостоличні.
??Сталичные ваабще апасные![]()
Все ти хочеш знати ?. Но жерти після 22:00 і вставати пізніше 5:30 не дозволю. ?Кого ти ганяєш?Мені тебе деколи аж шкода.Ти ганяєш свою хвору фантазію.Змінюй книжки,які читаєш.Бо кукуха не витримає і поїде)))?Віртуальний гонщик буду тебе називати)))
??
Вставати в 5.30??.....кожен день?Все ти хочеш знати ?. Но жерти після 22:00 і вставати пізніше 5:30 не дозволю. ?
Як в армії)))?Вставати в 5.30??.....кожен день?
Добре що не всі так думають.....
Привет землячкаНиколаев))
Та він свою жінку буде тільки ганяти....от щоб ним поганяли?...з 5 до 23.00....Як в армії)))?
Уявну)))?Та він свою жінку буде тільки ганяти....от щоб ним поганяли?...з 5 до 23.00....