Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вкладення

• IMG-386c55c829771d86d7846b87fe1731fa-V.webp
    IMG-386c55c829771d86d7846b87fe1731fa-V.webp
    93.6 Кб · Перегляди: 34
Нічого не пишуть.Я запитала чи знайшовся,написали так, і все.
А ж цікаво що його так сподвигло додому не прийти, бідна та мати, шо пережила
Он воно що ? маладєц

Знайшли в одній з квартир.Залишився у друга ночувати.А мамі не сказав,бо не дозволила б.
От дурне? моя тоже колись з дітками додому забігла, сиділи чай пили, ну може мин 40 були у нас, а мамки вже де хочеш були, я й не спитала чи сказали куди пішли, коли дзвінок мені чи моя дома кажу да і ваші у мене??так як коршунихи налетіли на мене шо я не позвонила

От дурне? моя тоже колись з дітками додому забігла, сиділи чай пили, ну може мин 40 були у нас, а мамки вже де хочеш були, я й не спитала чи сказали куди пішли, коли дзвінок мені чи моя дома кажу да і ваші у мене??так як коршунихи налетіли на мене шо я не позвонила
Да він сказав мамі друга,що його мама в курсі.А в мами за ніч три інсульта,два інфаркта)))образно.

Да він сказав мамі друга,що його мама в курсі.А в мами за ніч три інсульта,два інфаркта)))образно.
Та понятно, і чого не пускать ото дітей на ночьовку? раз колись можна, вони ж під наглядом

Та понятно, і чого не пускать ото дітей на ночьовку? раз колись можна, вони ж під наглядом
Теж чогось думаю,що саме через сильний контроль,і заборону,діти так і роблять,не попереджають.А тут весь пригород на ногах,а він грається)))
Але то ремня тре всипати за таке...
А я б радила мамі змінити своє відношення до виховання.

Да. Я колись з подружкою на горіщі ночувала, в неї. На зірки дивились. У сіні . так романтично .

Правда мама тоже не пускала. Правда вона й не знала ,що то буде горище на літній кухні .

Прийшлось сказать ,що будем в будинку ,

Теж чогось думаю,що саме через сильний контроль,і заборону,діти так і роблять,не попереджають.А тут весь пригород на ногах,а він грається)))

А я б радила мамі змінити своє відношення до виховання.
Та ті діти і так загружені далі нікуди, школа гуртки, репетитори, можна вже якийсь день виділяти для відпочинку.
Але то ремня тре всипати за таке...
Я проти фізичної сили, треба іншими методами інформацію доносити

Народ, не рівняйте наше і теперішнє дитинство. В наш час не було стільки дікарів, маньяків, синіх китів, є*бучого тіктоту та ще тонни лайна яке є зараз!

Та ті діти і так загружені далі нікуди, школа гуртки, репетитори, можна вже якийсь день виділяти для відпочинку.
Наш народ це щось.Кинула вчителька його пост про розшук,ну єстєствєнно куча помилок,граматичних.Малого знайшли,почали учілку воспитувать??????

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі