Мальва
✩ Premium ✩
- Дописи
- 750
- Реакції
- 1020
- Бали
- 5310
Мальва не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І тут не поняли ..У вас ще дальше голодовка?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І тут не поняли ..У вас ще дальше голодовка?![]()
А Ви смайлики додавайте) Тоді буде зрозуміліше, де сарказм, а де дійсно дивне бачення ситуації)І тут не поняли ..
Свобода словаБіжи...

???Бо якби ж вчитель був грамотний ,хіба діти тікали б з дому?
Слабачка?????Слухайте,де моє дитинство пройшло?)))?Я такого не помню що ви пишете)))?
Дівчатка пасочки в пісочку робили, то всьо пацики двіжували)))Слухайте,де моє дитинство пройшло?)))?Я такого не помню що ви пишете)))?
?Дівчатка пасочки в пісочку робили, то всьо пацики двіжували)))
Вы торговали печеньем из грязи за листикиСлухайте,де моє дитинство пройшло?)))?Я такого не помню що ви пишете)))?

Ще одна ...
Прикинь.....Ще одна ...
І ніяк...да?Ой, всьо , я пішла.
?????Я була девочкой,до мозга костей.Тирила мамине взуття на каблуках і форсила по району?Зчесувала каблуки???Вы торговали печеньем из грязи за листики![]()
А з тюлі фату не робила??????Я була девочкой,до мозга костей.Тирила мамине взуття на каблуках і форсила по району?Зчесувала каблуки???
Мадама?????Я була девочкой,до мозга костей.Тирила мамине взуття на каблуках і форсила по району?Зчесувала каблуки???

Нєєє.Я чисто показ мод)))?А з тюлі фату не робила?
А то)))???Мадама![]()
А я робила....туфлі....фата...і пішла вишивати....а потім тими туфлями так відгребла,шо аж під піаніно ховалась???Нєєє.Я чисто показ мод)))?
А то)))???
Я еще помню козаков-разбойников))все детство по военным городкам))А я робила....туфлі....фата...і пішла вишивати....а потім тими туфлями так відгребла,шо аж під піаніно ховалась???