Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Блін,щойно дивилась новини.Поліцейського вбили в Чернігові на очах багатьох людей,витягли на вулицю з супермаркету без свідомості,ніхто не заступився,ні охорона ні хто.Я в ужасі.Причому,якісь малолєтки.

Блін,щойно дивилась новини.Поліцейського вбили в Чернігові на очах багатьох людей,витягли на вулицю з супермаркету без свідомості,ніхто не заступився,ні охорона ні хто.Я в ужасі.Причому,якісь малолєтки.
Это жизнь,как не печально. К любому можно подойти хоть 100 человек вокруг стоит,достаточно сказать что-то типа «я сколько раз тебя предупреждал» и гаси его как хоч,все отвернуться

Это жизнь,как не печально. К любому можно подойти хоть 100 человек вокруг стоит,достаточно сказать что-то типа «я сколько раз тебя предупреждал» и гаси его как хоч,все отвернуться
Да показали відео,тупо тягнуть по підлозі,люди стоять на касі ,касири блд сидять в яких є тривожні кнопки,і всім по фігу.Це кошмар.Наші люди це щось.

А что далеко ходить,меня когда укусила собака ,я орала так ....и кровь валит,и всем поxep....я через дорогу перебегала от собак,вся в соплях в криках и в крови....хоть бы кто остановился....мне вообще не удивительно.

Да показали відео,тупо тягнуть по підлозі,люди стоять на касі ,касири блд сидять в яких є тривожні кнопки,і всім по фігу.Це кошмар.Наші люди це щось.
Это происходит постоянно.
Копы не были при исполнении.
А гражданских убивают в таких нелепых ситуациях достаточно часто.

Каждый сам за себя. Моя хата с краю,и так всегда

Каждый сам за себя. Моя хата с краю,и так всегда
Ну да.Просто як вони cyku зараз всі сплять, знаючи що через їхню байдужість вбили людину.Це ж не одна і не дві людини,це цілий супермаркет.Неможна було трьох ******* угомонить?Ужас і все.

Ну да.Просто як вони cyku зараз всі сплять, знаючи що через їхню байдужість вбили людину.Це ж не одна і не дві людини,це цілий супермаркет.Неможна було трьох ******* угомонить?Ужас і все.
Ты чё злюка такая ?))

Да не лезут в том числе и из-за отношения руководства. У нас в Зп в АТБ штрих вы@бывался из-за маски,стал кидаться на кассиршу и охранника,пацанюра охранник его просто кинул прогибом и скрутил пока менты не приехали. Так уволили потом :pardon: вот и не лезет никто. У нас людей на гражданке валят пачками,АТО курит в стороне со своей войной типа. У меня один знакомый погиб в ато,а дома за это время убили троих человек,2х из которых близкие. Меня уже мало что удивляет у нас
Ты чё злюка такая ?))
С Машкой гуляет наверно :rolleyes::sarcastic:

Ты чё злюка такая ?))
Потому що це взагалі зашквар.Поражаюсь людській байдужості.Я б в цей супермаркет гранату кинула і нікого шкода не було б.Не люди а *****.
Да не лезут в том числе и из-за отношения руководства. У нас в Зп в АТБ штрих вы@бывался из-за маски,стал кидаться на кассиршу и охранника,пацанюра охранник его просто кинул прогибом и скрутил пока менты не приехали. Так уволили потом :pardon: вот и не лезет никто. У нас людей на гражданке валят пачками,АТО курит в стороне со своей войной типа. У меня один знакомый погиб в ато,а дома за это время убили троих человек,2х из которых близкие. Меня уже мало что удивляет у нас
Ну да,незнала що людське життя 10 тис сраних коштує.

Потому що це взагалі зашквар.Поражаюсь людській байдужості.Я б в цей супермаркет гранату кинула і нікого шкода не було б.Не люди а *****.

Ну да,незнала що людське життя 10 тис сраних коштує.
Там даже никто не думает что он виноват в чём-то,не грузись :rolleyes: Так устроен этот мир:dntknw:

Колись давно,коли адміністратором робила.Прийшла пара,дівчина і армян з нею.Сиділи,випивали.Ну і пішли.А в нас дідок,прибирав територію на вулиці біля кафе,старенький років 70.Короче,дивлюсь біжить.А це чудо вийшло з кафе і почало цю даму бити,причому так жорстко,повалив на землю ногами.Мої повара з ножами по вибігали,думала заріжуть як свиню.Два студента зкрутили,і під мусорними баками тримали поки поліція не приїхала.Не всі люди байдужі.А бачити,і робити вигляд що це норма,вообще дикість.

47D63A0A-2ACB-4FDA-A9F2-6590DCCCF505.webp

?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі