Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Крутяковый:i-m_so_happy:

Я кидал утром)))
F31EC166-F4E4-4DA0-9565-9BDF990F248E.jpeg
Ну не всё так печально.....
Брали размером?

Да.Я єдина хто їй дарує квіти.Чоловік жлоб такий,щоб на одну ногу наступила б, а другу до автобуса прив'язала?І щоб розірвало на фіг.За 15 років,жодного разу не подарував квіти.
Знайомо????

Да.Я єдина хто їй дарує квіти.Чоловік жлоб такий,щоб на одну ногу наступила б, а другу до автобуса прив'язала?І щоб розірвало на фіг.За 15 років,жодного разу не подарував квіти.
Вдруг че я тебе подарю шоб без автобусов:nonn:

Ти їм відкуків накатай нормально)))

Це жесть.Я бачила скупих мужиків,но це нонсенс.В мене навіть слів нема це чудо описати?
Да нах*р мне оно надо? жалко что я отойду до декабря просто:sorry: но приеду ещё раз закажу:sarcastic:

Абсолютно.Захотіла квіти,купила.І ні перед ким кланятись не треба.)))
Хочу халву ем,хочу пряники ?
Я пам'ятаю мій мені на 5 років подарував кастрюлі)))?Ні одна на голову не налізла?Але запам'ятав.
Шо ж там за голова:oops:

Я пам'ятаю мій мені на 5 років подарував кастрюлі)))?Ні одна на голову не налізла?Але запам'ятав.
В мене ...пом'ятаю☝️сумка,ботінки...і в останній рік спільного життя золоту каблучку.....прям відчував....за всі роки розрахувався???

В мене ...пом'ятаю☝️сумка,ботінки...і в останній рік спільного життя золоту каблучку.....прям відчував....за всі роки розрахувався???
Після кастрюль???тільки золото)))?Хоча не жадний,але хто йому посовітував ті кастрюлі до сих пір незнаю.Але поняв.Хоч я навчила що дамам треба дарувати?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі