Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
IMG_20211006_210056.webp
?

B0F7C539-2A16-4B78-A37D-24D42B59D502.jpeg

Похоже ? сожгу нахрен:diablo:
Ну я тобі скажу,не самий хреновий варіант.Буває і по круче.Я коли перший раз замовляла адресну доставку таке привезли,що розсипалось в руках.Потім ми познайомились "по ближче"?і норм.Доходить якщо на гнути добре.
B0F7C539-2A16-4B78-A37D-24D42B59D502.jpeg

Похоже ? сожгу нахрен:diablo:
І дуже далеко від картинки.Вони там що не добачають??

Ну я тобі скажу,не самий хреновий варіант.Буває і по круче.Я коли перший раз замовляла адресну доставку таке привезли,що розсипалось в руках.Потім ми познайомились "по ближче"?і норм.Доходить якщо на гнути добре.
Ну не вообще капец конечно,но ожидание и реальность помноженная на стоимость меня не впечатлила :rolleyes: Я первый раз у них заказал и последний. Там где цветные, там заказывал четко все прям один в один.

І дуже далеко від картинки.Вони там що не добачають??
Немного крупнее говорит Роза приехала :rofl: От им рахитам везет что меня нет?

Ну не вообще капец конечно,но ожидание и реальность помноженная на стоимость меня не впечатлила :rolleyes: Я первый раз у них заказал и последний. Там где цветные, там заказывал четко все прям один в один.
По этому я завжди заказую класично звичайні рози.Там не на махають.І попереджаю,не свіжі не приймуть.Завжди все гуд.Он останній раз подругу вітала,все по вищому рівні ?IMG_20211007_205225.webp
Немного крупнее говорит Роза приехала :rofl: От им рахитам везет что меня нет?
?????

По этому я завжди заказую класично звичайні рози.Там не на махають.І попереджаю,не свіжі не приймуть.Завжди все гуд.Он останній раз подругу вітала,все по вищому рівні ?IMG_20211007_205225.jpg

?????
Крутяковый:i-m_so_happy:
А картинку можно посмотреть?

???
Я кидал утром)))
F31EC166-F4E4-4DA0-9565-9BDF990F248E.webp

Да.Я єдина хто їй дарує квіти.Чоловік жлоб такий,щоб на одну ногу наступила б, а другу до автобуса прив'язала?І щоб розірвало на фіг.За 15 років,жодного разу не подарував квіти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі