Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нічьо.Скукота.Бухають всі по ходу)))?Че вы тут?![]()
Я їм?Нічьо.Скукота.Бухають всі по ходу)))?
А че за праздникНічьо.Скукота.Бухають всі по ходу)))?

Правильно,закусывай ?
Тебе окальцованна навіть не чипаюдиви який шовковий
Типу вони тільки по святах п'ють?От ти наївний.В них кожен день свято)))??А че за праздник
хотя эти повод найдут![]()
Цветы доставилиНічьо.Скукота.Бухають всі по ходу)))?
Чого??Цветы доставили
Я теперь незнаю к кому первому идти к цветочникам или соседям![]()
Ну я тобі скажу,не самий хреновий варіант.Буває і по круче.Я коли перший раз замовляла адресну доставку таке привезли,що розсипалось в руках.Потім ми познайомились "по ближче"?і норм.Доходить якщо на гнути добре.![]()
Похоже ? сожгу нахрен![]()
І дуже далеко від картинки.Вони там що не добачають??![]()
Ну не вообще капец конечно,но ожидание и реальность помноженная на стоимость меня не впечатлилаНу я тобі скажу,не самий хреновий варіант.Буває і по круче.Я коли перший раз замовляла адресну доставку таке привезли,що розсипалось в руках.Потім ми познайомились "по ближче"?і норм.Доходить якщо на гнути добре.
Він не хропе, йому не можна ??Тебе окальцованна навіть не чипаю. Пиво, дранникі - тобто сало на животі проблема твого хропуна.
Немного крупнее говорит Роза приехалаНу я тобі скажу,не самий хреновий варіант.Буває і по круче.Я коли перший раз замовляла адресну доставку таке привезли,що розсипалось в руках.Потім ми познайомились "по ближче"?і норм.Доходить якщо на гнути добре.
І дуже далеко від картинки.Вони там що не добачають??
От им рахитам везет что меня нет?По этому я завжди заказую класично звичайні рози.Там не на махають.І попереджаю,не свіжі не приймуть.Завжди все гуд.Он останній раз подругу вітала,все по вищому рівні ?Ну не вообще капец конечно,но ожидание и реальность помноженная на стоимость меня не впечатлилаЯ первый раз у них заказал и последний. Там где цветные, там заказывал четко все прям один в один.

?????Немного крупнее говорит Роза приехалаОт им рахитам везет что меня нет?
А картинку можно посмотреть?![]()
???Немного крупнее говорит Роза приехалаОт им рахитам везет что меня нет?
Ненада мать???А картинку можно посмотреть?
???
Мені подобається ?? не такий звісно та всеодно гарно![]()
Да.Я єдина хто їй дарує квіти.Чоловік жлоб такий,щоб на одну ногу наступила б, а другу до автобуса прив'язала?І щоб розірвало на фіг.За 15 років,жодного разу не подарував квіти.Крутяковый![]()