Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та да... Накрыло...

Это разные вещи, понимать.... И...
Блін,Міш,ти знаєш що я пряма як двері.Що тобі дає то,що ти себе ізводиш?Ну я не розумію.Люди живуть,рухаються далі.А ти застив в спогадах 5 літньої давності.

Блін,Міш,ти знаєш що я пряма як двері.Що тобі дає то,що ти себе ізводиш?Ну я не розумію.Люди живуть,рухаються далі.А ти застив в спогадах 5 літньої давності.
Не знаю как тебе сказать. Если бы можно было - мозг свой тебе в голову вложил... Ань... Та блятььь .(((

Не знаю как тебе сказать. Если бы можно было - мозг свой тебе в голову вложил... Ань... Та блятььь .(((
Я тобі так скажу,надіюсь ти мене правильно зрозумієш.В мене також було життя,коли я розчинялась в людині,він для мене був і повітрям,і всім чим тільки можна.Але коли об тебе витирають ноги,плюють в тебе.Треба відпускати.Просто взяти і відпустити.І йти далі.Життя не закінчується.В житті дуже багато людей,і десь є людина з якою ти ще будеш щасливий.Просто не закривайся в собі.Перегорни цю сторінку життя.І все наладиться.Ти і сам розумієш,що уже нічого не повернеш.Нащо ці потуги?Все,надіюсь що скоро вернеться наш Опус.Ти мені таким не подобаєшся.Хватить себе мордувати.

ему приятно мазохистировать. и думать что будучи на 5 лет младше, было лучше. мои домыслы*

ему приятно мазохистировать. и думать что будучи на 5 лет младше, было лучше. мои домыслы*
Ну не скажи.Я його розумію,якщо почуття щирі,це важко.Але все одно треба знайти в собі сили перегорнути і йти далі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі