Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти вже декілька днів сам не свій)))Це помітно дуже.Та да... Накрыло...
Я даПросто ягідка)))
??????
ска любовьТи вже декілька днів сам не свій)))Це помітно дуже.
Правду сказал,что не так???????
Пруфи в студію!Правду сказал,что не так?
Не волнуйтесь так же былоска любовь
Ну з цим треба щось робити Міш,це не нормально.І ти це розумієш.ска любовь
Кто-то, вразумите его...Не волнуйтесь так же было
Пруфи в студію!
Что именноПруфи в студію!
КогоКто-то, вразумите его...
Фото ягідки?Что именно
Это разные вещи, понимать.... И...Ну з цим треба щось робити Міш,це не нормально.І ти це розумієш.
Ну над ягодкой прикольнулисьФото ягідки?
Блін,Міш,ти знаєш що я пряма як двері.Що тобі дає то,що ти себе ізводиш?Ну я не розумію.Люди живуть,рухаються далі.А ти застив в спогадах 5 літньої давності.Это разные вещи, понимать.... И...
Не знаю как тебе сказать. Если бы можно было - мозг свой тебе в голову вложил... Ань... Та блятььь .(((Блін,Міш,ти знаєш що я пряма як двері.Що тобі дає то,що ти себе ізводиш?Ну я не розумію.Люди живуть,рухаються далі.А ти застив в спогадах 5 літньої давності.
Я тобі так скажу,надіюсь ти мене правильно зрозумієш.В мене також було життя,коли я розчинялась в людині,він для мене був і повітрям,і всім чим тільки можна.Але коли об тебе витирають ноги,плюють в тебе.Треба відпускати.Просто взяти і відпустити.І йти далі.Життя не закінчується.В житті дуже багато людей,і десь є людина з якою ти ще будеш щасливий.Просто не закривайся в собі.Перегорни цю сторінку життя.І все наладиться.Ти і сам розумієш,що уже нічого не повернеш.Нащо ці потуги?Все,надіюсь що скоро вернеться наш Опус.Ти мені таким не подобаєшся.Хватить себе мордувати.Не знаю как тебе сказать. Если бы можно было - мозг свой тебе в голову вложил... Ань... Та блятььь .(((
ему приятно мазохистировать. и думать что будучи на 5 лет младше, было лучше. мои домыслы*Блін,Міш,ти знаєш що я пряма як двері.Що тобі дає то,що ти себе ізводиш?Ну я не розумію.Люди живуть,рухаються далі.А ти застив в спогадах 5 літньої давності.
Ну не скажи.Я його розумію,якщо почуття щирі,це важко.Але все одно треба знайти в собі сили перегорнути і йти далі.ему приятно мазохистировать. и думать что будучи на 5 лет младше, было лучше. мои домыслы*