Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а часник?Машкаполучиш з/п купиш кільо фаршу свинного, кільо курячого, молока, цибулі, яєчка, воливи, найдеш кусник вчорашнього хліба, пательню, ленінградку і набереш мене, я тебе навчу робити катлєти...
Ааа і муки кулачок...
І ще трошки солю і перцюа часник?
Саме головне - щоб не обидві руки були "ліві"І ще трошки солю і перцю
так и мне интересно, что такое ленинградка в данном рецепте?Машкаполучиш з/п купиш кільо фаршу свинного, кільо курячого, молока, цибулі, яєчка, воливи, найдеш кусник вчорашнього хліба, пательню, ленінградку і набереш мене, я тебе навчу робити катлєти...
Ааа і муки кулачок...
Тю, та що там котлет насмажити дуже складна операція? Я тебе прошу.. 1,5 - 2 годинки і маєш купу сочних котлет)))Саме головне - щоб не обидві руки були "ліві"
1,5-2 часа это с учётом времени, чтоб кабана заколоть и получить мясо на котлетки?Тю, та що там котлет насмажити дуже складна операція? Я тебе прошу.. 1,5 - 2 годинки і маєш купу сочних котлет)))
З врахуванням часу щоб трошки хлібчику в молоці розмочити, особисто я люблю котлети з такою добавкою, а не суто з самого фаршу1,5-2 часа это с учётом времени, чтоб кабана заколоть и получить мясо на котлетки?
Хм...я тоже добавляю, но как-то по времени у меня меньше получаетсяЗ врахуванням часу щоб трошки хлібчику в молоці розмочити, особисто я люблю котлети з такою добавкою, а не суто з самого фаршу
Любе приготування страви потребує певного настрою і вміння. Щоб виглядало естетично і було смачно.Тю, та що там котлет насмажити дуже складна операція? Я тебе прошу.. 1,5 - 2 годинки і маєш купу сочних котлет)))
жили не тужили с шефом
Мой стол, с дубовым шпоном, отдать им
ска, ещё раз убеждаюсь, все беды от баб...
І шо тепер робити? Шо то за такий шеф що не може навести порядок?Шеф ели сдерживает эмоции... Ещё эта ипаная вакцинация...
А чё ты сделаешь? Генеральный распорядился.І шо тепер робити? Шо то за такий шеф що не може навести порядок?
Слова настоящего шеф повара??Любе приготування страви потребує певного настрою і вміння. Щоб виглядало естетично і було смачно.
У приготуванні їжі я нікуди не спішу, люблю робити все потихенько, одразу прибирати за собою, і що б на фініші не тільки все було готово, а ще і кухня була чиста і посуд помито)Хм...я тоже добавляю, но как-то по времени у меня меньше получается
А забрать их в свой кабинет- не вариант?А чё ты сделаешь? Генеральный распорядился.
100%Любе приготування страви потребує певного настрою і вміння. Щоб виглядало естетично і було смачно.
Угу) ща порешаем))А забрать их в свой кабинет- не вариант?
Ааааа, ну если учитывая все эти процессы - тогда согласна, часика 1,5-2 надоУ приготуванні їжі я нікуди не спішу, люблю робити все потихенько, одразу прибирати за собою, і що б на фініші не тільки все було готово, а ще і кухня була чиста і посуд помито)