Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
???
FB_IMG_1632378227859.webp

Звучить звісно ?
Хайно я все зроблю,похвастаюсь.Але на даному етапі довольна.Аренда норм.ціна,і приміщення класне.І виробництво і продаж.Короче,я що слон довольна.Страшно дуже,зараз бахну гліцисету,бо і руки трусяться,але довольна.?

Хайно я все зроблю,похвастаюсь.Але на даному етапі довольна.Аренда норм.ціна,і приміщення класне.І виробництво і продаж.Короче,я що слон довольна.Страшно дуже,зараз бахну гліцисету,бо і руки трусяться,але довольна.?
??????????

?ПЕПА?, я тебе вывеску присмотрел :sarcastic:
1632393593922.webp

Ой мать,триндец нервовій системі?Блін баби мужиків шукають,щоб утримували,а я приколи на жoпy.?
Ти велечезний молодець!
А приколів в тебе і так в житті вистачає.....
Треба їх ,,нех з пляжу,,...
І все буде добре!??

І вопче ти молодець ?. Але така вредна, ради з тобою нема ?

?ПЕПА?, я тебе вывеску присмотрел :sarcastic:
1632393593922.png
Заскрінила?
Ти велечезний молодець!
А приколів в тебе і так в житті вистачає.....
Треба їх ,,нех з пляжу,,...
І все буде добре!??
Я надіюсь все получиться.Я дуже надіюсь???Я там жить буду,но в мене получиться.Ти ж мене знаєш????

Если по близости ещё и наливайка есть, то клиентура попрёт :sarcastic: ? :sarcastic:
Там на просмотрі такі дяді були???що я даж не глянула що там поруч?Говорила тільки не окружайте мене?
Добре на все зваж...Незабаром червоний рівень і знову усі дома сидітимуть:pravila:
Чесно,мені це на руку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі