Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можно начинать уже обмывать ? ? ? ?Нєт "Пельменний бутік"???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можно начинать уже обмывать ? ? ? ?Нєт "Пельменний бутік"???
бл,нєєєєє ще.Дайте хоч договір заключити.?З понеділка?Можно начинать уже обмывать ? ? ? ?
Я придумала ?Звучить звісно ?
Хоч пельмешок за ідею насипали?Я придумала ?
З понеділка, я так поняла????Хоч пельмешок за ідею насипали?
Хайно я все зроблю,похвастаюсь.Але на даному етапі довольна.Аренда норм.ціна,і приміщення класне.І виробництво і продаж.Короче,я що слон довольна.Страшно дуже,зараз бахну гліцисету,бо і руки трусяться,але довольна.?Звучить звісно ?
??????????Хайно я все зроблю,похвастаюсь.Але на даному етапі довольна.Аренда норм.ціна,і приміщення класне.І виробництво і продаж.Короче,я що слон довольна.Страшно дуже,зараз бахну гліцисету,бо і руки трусяться,але довольна.?
Ой мать,триндец нервовій системі?Блін баби мужиків шукають,щоб утримували,а я приколи на жoпy.???????????
Ну ти ж ще не баба)Ой мать,триндец нервовій системі?Блін баби мужиків шукають,щоб утримували,а я приколи на жoпy.?
?ПЕПА?, я тебе вывеску присмотрелХайно я все зроблю,похвастаюсь.Але на даному етапі довольна.Аренда норм.ціна,і приміщення класне.І виробництво і продаж.Короче,я що слон довольна.Страшно дуже,зараз бахну гліцисету,бо і руки трусяться,але довольна.?

Ти велечезний молодець!Ой мать,триндец нервовій системі?Блін баби мужиків шукають,щоб утримували,а я приколи на жoпy.?
І вопче ти молодець ?. Але така вредна, ради з тобою нема ?Хайно я все зроблю,похвастаюсь.Але на даному етапі довольна.Аренда норм.ціна,і приміщення класне.І виробництво і продаж.Короче,я що слон довольна.Страшно дуже,зараз бахну гліцисету,бо і руки трусяться,але довольна.?
Заскрінила?
Я надіюсь все получиться.Я дуже надіюсь???Я там жить буду,но в мене получиться.Ти ж мене знаєш????Ти велечезний молодець!
А приколів в тебе і так в житті вистачає.....
Треба їх ,,нех з пляжу,,...
І все буде добре!??
и с моим именем царица была...
Видимо я плохо учила Историю, чего то не припомню Царицу с таким именем??
В тобі ніколи не сумніваюсь!Заскрінила?
Я надіюсь все получиться.Я дуже надіюсь???Я там жить буду,но в мене получиться.Ти ж мене знаєш????
Если по близости ещё и наливайка есть, то клиентура попрётВ тобі ніколи не сумніваюсь!
Все вийде!??
? 
По любэ есть???Если по близости ещё и наливайка есть, то клиентура попрёт?
![]()
Добре на все зваж...Незабаром червоний рівень і знову усі дома сидітимутьбл,нєєєєє ще.Дайте хоч договір заключити.?З понеділка?

Там на просмотрі такі дяді були???що я даж не глянула що там поруч?Говорила тільки не окружайте мене?Если по близости ещё и наливайка есть, то клиентура попрёт?
![]()
Чесно,мені це на руку.Добре на все зваж...Незабаром червоний рівень і знову усі дома сидітимуть![]()