Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Отключили. Хто хуже звонилок?? Журналисты?А шо со светом?
От не учит жизнь.... Не веди с ними переговоров, они хуже звонилок ..
Да ладно.. сколько лет в прессе проработала..как то я вроде лучше звонилок
бл,бачив би ти мене зараз???піжама махрова,наверх махровий халат і в'язані носки.Яке гола???я думаю що ще одіти?Не хворай чорнобривка. На бетони і холодні крісла в маршрутці не сідай.
Голою не ходи.
Шапочку ?бл,бачив би ти мене зараз???піжама махрова,наверх махровий халат і в'язані носки.Яке гола???я думаю що ще одіти?
Капюшон в халаті є?Шапочку ?
Тут навіть деколи твоя землячка пробігає.Тож з Нової Каховки вроді?Прзнакомьте меня с новыми членами нашей семьи![]()
З бамбонами ?Шапочку ?
Які мальчікі???
Мальчиків чи дискотеку?Я просто уточняю?Привезу????![]()
![]()
Я послухаю?Мальчиків чи дискотеку?Я просто уточняю?
Єслі шо,маякну куда підтягуватись?Я послухаю?
Дискотеку....мальчиків?....треба Деніку завдання дати.....а він якщо береться??Мальчиків чи дискотеку?Я просто уточняю?

Ооооо,клас????можна просто дискотеку??Дискотеку....мальчиків?....треба Деніку завдання дати.....а він якщо береться??![]()
Скачала в свою колекцію ?
Розберемось.....?Ооооо,клас????можна просто дискотеку??
Єслі що, в мене температури нема? Бо знаю я твої встрєчі на вокзалі????Єслі шо,маякну куда підтягуватись?
Це тільки для "ізбранних"а так я дуже доброзичлива і гостеприїмна.?Єслі що, в мене температури нема? Бо знаю я твої встрєчі на вокзалі????