Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Не треба)))А краще взагалі створіть собі тему,без соплєй і тусуйтесь в "уютном"обществє.Чого лізти,і на когось натяки кидади?
К тебе кто лезет? Или может это у тебя вопросы были, не?

К тебе кто лезет? Или может это у тебя вопросы были, не?
Послухай.Я читати вмію,проблем нема.В останнє говорю,остинь.Тобі ніхто не давав права,і нікому з вас,тут на когось кидати якісь натяки.Жарти жартами,але вибачте люди добрі,всьому є межа.Самореалізація в інтернеті,це звичайно круто.Але не тут.Я надіюсь ти мене зрозумів.Створи тему,і обсуждайте що хочете і кого хочете.

Послухай.Я читати вмію,проблем нема.В останнє говорю,остинь.Тобі ніхто не давав права,і нікому з вас,тут на когось кидати якісь натяки.Жарти жартами,але вибачте люди добрі,всьому є межа.Самореалізація в інтернеті,це звичайно круто.Але не тут.Я надіюсь ти мене зрозумів.Створи тему,і обсуждайте що хочете і кого хочете.
Другий раз скористалася)

Не хочу размусоливать. Без проблем. Много на себя брать тоже не стоит

на всякий случай. скоро полнолуние. и могут захлестывать разные эмоции. и появлятся люди неожиданно . я к таким с осторожностью отношусь
бдите)

Вкладення

• Screenshot_20210920-010528.webp
    Screenshot_20210920-010528.webp
    83.2 Кб · Перегляди: 29
Так че драки не будет :rolleyes:

Чисто обиды, скандалы в интернете. Клуб единомышленников бл. Гуд лак)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі