ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну понятно.Але стримуй понос з рота.Все таки "мужчина"вроді.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну понятно.Але стримуй понос з рота.Все таки "мужчина"вроді.
Вот эти твои выпады в сторону педагогов и святых! Не нравиться? Так никто не заставляет терпеть наше общество!что именно? . я ни с кем не воюю.
Я как совет буду спрашивать, то обязательно обращусь)Ну понятно.Але стримуй понос з рота.Все таки "мужчина"вроді.
я на форуме должников)))) это мое сообщество)Вот эти твои выпады в сторону педагогов и святых! Не нравиться? Так никто не заставляет терпеть наше общество!
Та мне поx... Чесно!я на форуме должников)))) это мое сообщество)
Не треба)))А краще взагалі створіть собі тему,без соплєй і тусуйтесь в "уютном"обществє.Чого лізти,і на когось натяки кидади?Я как совет буду спрашивать, то обязательно обращусь)
Є кнопочка ігнор) Перший раз нею скористалася)Не треба)))А краще взагалі створіть собі тему,без соплєй і тусуйтесь в "уютном"обществє.Чого лізти,і на когось натяки кидади?
К тебе кто лезет? Или может это у тебя вопросы были, не?Не треба)))А краще взагалі створіть собі тему,без соплєй і тусуйтесь в "уютном"обществє.Чого лізти,і на когось натяки кидади?
Послухай.Я читати вмію,проблем нема.В останнє говорю,остинь.Тобі ніхто не давав права,і нікому з вас,тут на когось кидати якісь натяки.Жарти жартами,але вибачте люди добрі,всьому є межа.Самореалізація в інтернеті,це звичайно круто.Але не тут.Я надіюсь ти мене зрозумів.Створи тему,і обсуждайте що хочете і кого хочете.К тебе кто лезет? Или может это у тебя вопросы были, не?
Другий раз скористалася)Послухай.Я читати вмію,проблем нема.В останнє говорю,остинь.Тобі ніхто не давав права,і нікому з вас,тут на когось кидати якісь натяки.Жарти жартами,але вибачте люди добрі,всьому є межа.Самореалізація в інтернеті,це звичайно круто.Але не тут.Я надіюсь ти мене зрозумів.Створи тему,і обсуждайте що хочете і кого хочете.
Да все,в ігнорі.Реально надоїло.Як насміхається.Цирк поїхав.........На добраніч.Другий раз скористалася)
Не хочу размусоливать. Без проблем. Много на себя брать тоже не стоитПослухай.Я читати вмію,проблем нема.В останнє говорю,остинь.Тобі ніхто не давав права,і нікому з вас,тут на когось кидати якісь натяки.Жарти жартами,але вибачте люди добрі,всьому є межа.Самореалізація в інтернеті,це звичайно круто.Але не тут.Я надіюсь ти мене зрозумів.Створи тему,і обсуждайте що хочете і кого хочете.
Забий) Хай там собі розважаються) Солоденьких ?Да все,в ігнорі.Реально надоїло.Як насміхається.Цирк поїхав.........На добраніч.
форум не поделили) ночь не спят. сторожат? проще тогда в тг переписываться. рецепты пирогов и тд)Так че драки не будет![]()
А ти хочеш?Так че драки не будет![]()
Конечно хочу,пол года не домаА ти хочеш?
Іди спи?Драка???Солодких.Конечно хочу,пол года не дома
Так шо там драка?