Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Еще бобра обсуждают. И бухают в это время.Да ладно.Тут про одне і те саме весь час.Як не бухають,то фантазують на тему сеkсу.Можна навіть і не читати .
А я вчера была в театре "Черный квадрат" на спектакле "14 минут до и после сеkса" ?Да ладно.Тут про одне і те саме весь час.Як не бухають,то фантазують на тему сеkсу.Можна навіть і не читати .
Сьогодні також вихідний??На роботу?
Всього 30хв йшов?А я вчера была в театре "Черный квадрат" на спектакле "14 минут до и после сеkса" ?
Клас.Я хочу в кіно ?Сто років не була.А я вчера была в театре "Черный квадрат" на спектакле "14 минут до и после сеkса" ?
Не. В 19:20 начался и в 21:00 закончилсяВсього 30хв йшов?
Да ладно....Клас.Я хочу в кіно ?Сто років не була.
33....від 23.00?17 сторінок за ніч, непогано
І як вам? Сподобалось?Не. В 19:20 начался и в 21:00 закончился
Ой, який мілаш?Доброе утро![]()
Говорят, начудил в этот день, а я не помню)Доброго ранку нам всім?
0pus, ти чудо, чи день ангела? Не понятно, шо за свято?
Незнаю що буде до слідуючих вихідних.Зараз в мене не благоприятний період ?трохи неприємностей є.Розгребу,потім буду ходити.Да ладно....мы с Веталем ходим периодически. Вот на следующих выходных собираемся. Может с нами? Хотим на "Дюна" пойти
? Це туди треба красіво наряжатись? Я вєчно в кросах і джинсах, мене б не пустили мабуть ??Маш,коли?Колись ходила,мені подобається.