Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
сейчас натыкали одинаковых высоток... жутковасто. лучше свой дом на земле.
Ну свій дом було класно колись,не зараз з таким обслуговуванням.І цінами на все.Он батьків не можу вговорити продати,і переїхати.Тож такі патріоти як ти,своя хата,ніхто не мішає нікому.А то що його натопити треба куча денег,то фігня.

До Києва 3 км.В карантин ходила в Метро маркет, дійшла за 50 хв.Це пішки до Києва ???
Я был в пролисках по борильспольской,там километров 15 от Киева,мне понравилось больше чем везде в Киеве) лес все дела,клево))

Якщо досі цього не зрозуміла, то вже марно
ок.
якщо що, я всю Україну люблю. )
але . з досвіда: більш російськомовні міста з однієї частини України: Дніпро, Київ, Донецьк, Луганськ, Чернігів .. і навпаки україномовні : Вінниця, Тернопіль, Львів, Хмельницький ,Чернівці.. Івано франківськ . якось так. я володію обома мовами, але зручніше на російській, рідній мові.

Ну а если на карте не видно куда речка впадает :rolleyes: Че мне съездить глянуть куда течет? компас придумали хрен знает когда
Чогось я думав всі знають куди тече Дніпро і куди впадає.... От наївний...
Шо за бу бу бу ? Як гриби?
Я в грибній темі писав..

Чогось я думав всі знають куди тече Дніпро і куди впадає.... От наївний...

Я в грибній темі писав..
Так ты ж пишешь что карту перевернуть можно ?
якщо ти вчитель географії, то вибач нас...
У меня теперь мир перевернулся прям?

якщо ти вчитель географії, то вибач нас...
Я вчитель інших предметів, хоча і географію викладав... Але це не до чого

Можно і це щось змінить?)

еще б пару спецов из других сфер повстречать, перфекционистов) не так говоришь, не так пишешь, не так дышишь... как им тяжко жить. все вокруг не так.

Може і це щось змінить?)
мне кажется, что учителя живут с чувством своей абсолютной правоты... но в рамках определенных сведений. от того проф деформация случается.

мне кажется, что учителя живут с чувством своей абсолютной правоты... но в рамках определенных сведений. от того проф деформация случается.
да ладно, бачок може потекти на любій роботі, і навіть у безробітного

Можно і це щось змінить?)
Слушай я не претендую на звание самого эрудированного форумчанина ?
меня все устраивает) крутите как хотите ту карту со всеми притоками того Днепра ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі