- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
От простуды ты меня лечить будешь?Так іди роби.Басні він травить .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
От простуды ты меня лечить будешь?Так іди роби.Басні він травить .
Я не врач.Одівайся.От простуды ты меня лечить будешь?
Дождь ещё сильнее пошел., Чувствую, валить буду.Я не врач.Одівайся.
Тільки день пересрав.Синоптикам треба вірити?Тим більше я таку погоду замовляла.?Дождь ещё сильнее пошел., Чувствую, валить буду.
Так, в Киеве у себя замовляй чё хош, а тут мне солнышко нуно))Тільки день пересрав.Синоптикам треба вірити?Тим більше я таку погоду замовляла.?
Всім дощ значить всім)))?Ти шо особєнний?Так, в Киеве у себя замовляй чё хош, а тут мне солнышко нуно))
Минус день, минус бабло)Всім дощ значить всім)))?Ти шо особєнний?
А ти все бабло рахуєш.Головна ціль в житті.Не пробував змінити приорітети)))Минус день, минус бабло)
Я до этого жил так. А один достаточно состоятельный человек мне сказали старую поговорку, начало все знают, а вот концовку от него услышал. " Не в деньгах счастье, но и без них не жизнь".А ти все бабло рахуєш.Головна ціль в житті.Не пробував змінити приорітети)))
Ну коли починаєш більш цінити самого себе,і думати за себе.Все само якось складається,і получається,і заробляється.І на все хватає,ще й і залишається.Короче,вали отдихай???Канфєти з'їв уже??Я до этого жил так. А один достаточно состоятельный человек мне сказали старую поговорку, начало все знают, а вот концовку от него услышал. " Не в деньгах счастье, но и без них не жизнь".
У на вообще с ночи не прекращается....мелкий такой, противный...брррВсім дощ значить всім)))?Ти шо особєнний?
Грелку во все тело надо?)От простуды ты меня лечить будешь?
Нет. Дочке оставил.Ну коли починаєш більш цінити самого себе,і думати за себе.Все само якось складається,і получається,і заробляється.І на все хватає,ще й і залишається.Короче,вали отдихай???Канфєти з'їв уже??
Подожди, я ещё жив здоров.Грелку во все тело надо?)
Шо ти другий день глаза закатуєш??Здрастє!
Забор покрасьте!) ПриветикШо ти другий день глаза закатуєш??Здрастє!