DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Супер?????Так я й поговорила вже, сказала купити рибу?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Супер?????Так я й поговорила вже, сказала купити рибу?
???Я вчера шутил, без обид?!
Шуба готова?
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Тут целая поляна?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
На мелочи не размениваемся)Тут целая поляна?????
шуба готова?А тут всьо жизні учать???От вам не фіг робить.
блин, мысли сходятсяШуба готова?
Да,уже і натрєскалась?.У нас погода як я і заказувала,дощ ,холодно я під одіялом з вкусняхами і фільмец ?Шуба готова?
Ладно,сьогодні ти в мене в "любімчиках"?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
А я піду пройдусь трохи.....в нас дощу не маєДа,уже і натрєскалась?.У нас погода як я і заказувала,дощ ,холодно я під одіялом з вкусняхами і фільмец ?
В нас мжичка,противна така.Ходила теж на вулицю.А я піду пройдусь трохи.....в нас дощу не має
Дождь?С такой погодой, можно вечность работать ((
То пойдёт, то перестанет, молния, гром.Дождь?
Ну отдохнёшь сегодняТо пойдёт, то перестанет, молния, гром.
Та ну. 30км от дома. Работы на пару часов ещё максимум.Ну отдохнёшь сегодня
Так іди роби.Басні він травить .Та ну. 30км от дома. Работы на пару часов ещё максимум.
А ранкове бу-бу-бу?Так іди роби.Басні він травить .
Уже обід скоро?А не ранок.Дамочка,ви потєрялись в часі?А ранкове бу-бу-бу?
Все що до часу....ранок!??????Уже обід скоро?А не ранок.Дамочка,ви потєрялись в часі?