Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Перепой его МихайловымАга,зараз.Кастрюлю шкода.Мужик співає Вінника???Оце в калдирив.
?мы там уже компанией жаримся) завтра я воскресну))) выходной все таки)))Лёвушка, ты это видела? Костер для скорпионов) ты там меня жди если чё
Якби не 12 ночі,я б його заглушила.Цікаво де наша охорона,мають виводити.Всі бухають.???Але голос гарний?Перепой его Михайловым?
То для меня, вип кастрикЛёвушка, ты это видела? Костер для скорпионов) ты там меня жди если чё

Так мож то Олежка кутитЯкби не 12 ночі,я б його заглушила.Цікаво де наша охорона,мають виводити.Всі бухають.???Але голос гарний?
Не грузиться відео?я сижу на балконі слухаю,хоч би підспівувати не почати?????Так мож то Олежка кутиткто ж его выгонит?
Иди тусить с толпойНе грузиться відео?я сижу на балконі слухаю,хоч би підспівувати не почати?????

Да він один?Більш нікого нема.Піймав звізду?Артист великої сцени?Иди тусить с толпой![]()
Белое с фатойЛёвушка, а что сейчас в моде хз. Прикольные в гугле видела, не могу с телефона скинуть

То ты за охрану писала а я подумал что там движ уже?Да він один?Більш нікого нема.Піймав звізду?Артист великої сцени?
Живите пока ?Fox ep tvoy, ну отлегло. Фухх
спасибоНу в нас тіпа скрізь охорона.Тільки що охраняють не ясно.То ты за охрану писала а я подумал что там движ уже?